Αρχική FedHATTA FedHATTA: Ενημερωτική συνάντηση με Χ. Θεοχάρη, Α. Γκερέκου και Na. Josephides για...

FedHATTA: Ενημερωτική συνάντηση με Χ. Θεοχάρη, Α. Γκερέκου και Na. Josephides για τη βρετανική αγορά

Τα τελευταία δεδομένα και οι μελλοντικές εξελίξεις της βρετανικής αγοράς συζητήθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης με τον υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, την πρόεδρο του ΕΟΤ, κ. Άντζελα Γκερέκου και τον τ. πρόεδρο της Ένωσης Βρετανών τουρ οπερέιτορ, ΑΒΤΑ, κ. Noel Josephides.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Josephides ενημέρωσε την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού για την εικόνα που επικρατεί στη βρετανική τουριστική αγορά μετά τις πρόσφατες εξελίξεις της κατάρρευσης του τουρ οπερέιτορ Thomas Cook και την αβεβαιότητα του Brexit.

Παράλληλα με την ενημέρωση του υπουργού, ζητήθηκε η υποστήριξη του υπουργείου για την προετοιμασία της ελληνικής αγοράς στα νέα δεδομένα ενώ τονίστηκε και η ανάγκη παροχής υποστήριξης από τον ΕΟΤ προς τους specialists που παράγουν τουρισμό σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.