Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens επίσημος χορηγός φιλοξενίας του φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι...

Το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens επίσημος χορηγός φιλοξενίας του φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών»

Το Wyndham Grand Athens και η Zeus International συμμετέχουν για 3η συνεχόμενη χρονιά ως χορηγοί φιλοξενίας του Φεστιβάλ «Το Μικρό Παρίσι των Αθηνών 2019» το οποίο φέτος έχει σαν θέμα «Τα Καμπαρέ του κόσμου» και θα διαρκέσει από τις 21 Νοεμβρίου έως και την 1η Δεκεμβρίου σε επιλεγμένα σημεία στην καρδιά της Αθήνας.

Το Φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 500 καλλιτέχνες, δημιουργοί και άνθρωποι του πνεύματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με καλλιτεχνικά δρώμενα σε πολλά επιλεγμένα σημεία της πόλης από την πλατεία Ομονοίας μέχρι τους σταθμούς Λαρίσης & Πελοποννήσου, το Μεταξουργείο, τον Άγιο Παύλο και την πλατεία Βικτωρίας. Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής και έχει την υποστήριξη της Γαλλικής Πρεσβείας και του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Ελλάδα.

Το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens και η Zeus International, στηρίζοντας ενεργά την αναβάθμιση της περιοχής του Μεταξουργείου υποστηρίζοντας νέους και καταξιωμένους καλλιτέχνες, φιλοξενούν και φέτος τα γραφεία του φεστιβάλ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του από την 21η Οκτωβρίου έως και την 20η Νοεμβρίου αλλά και τις μέρες πραγματοποίησής του από 21 Νοεμβρίου έως και την 1η Δεκεμβρίου. Το Wyndham Grand Athens θα φιλοξενήσει στους χώρους του και την εορταστική τελετή έναρξης στις 21 Νοεμβρίου και την λήξη την 1η Δεκεμβρίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.