Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα ισπανικά είναι πλέον η έβδομη γλώσσα που «μιλάει» το επίσημο portal...

Τα ισπανικά είναι πλέον η έβδομη γλώσσα που «μιλάει» το επίσημο portal του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Τα ισπανικά είναι πλέον η έβδομη γλώσσα που «μιλάει» το επίσημο portal του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Τα ισπανικά είναι πλέον η έβδομη κατά σειρά γλώσσα που «μιλάει» από την Παρασκευή 8/11/2019 η Θεσσαλονίκη, μέσω της ιστοσελίδας www.thessaloniki.travel του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης .

H μετάφραση του portal στα ισπανικά έγινε σε συνεργασία με την Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας (FACULTAD DE TRAADUCCION E INTERPRETACION) του πανεπιστημίου της Γρανάδας (UNIVERSIDAD DE GRANADA).

Μέχρι τώρα το επίσημο portal του ΟΤΘ, «μιλούσε» στους επισκέπτες του στα ελληνικά, αγγλικά και ρωσικά, γερμανικά, ιταλικά, κινέζικα.

Επισήμως πλέον προστέθηκε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού και προσφέρεται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου το ηλεκτρονικό τουριστικό πανόραμα της Θεσσαλονίκης και της γύρω περιοχής και στην ισπανική γλώσσα.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε όλη τη Θεσσαλονίκη και στους καθημερινούς της ρυθμούς, να γνωρίσουν την πόλη και τις ομορφιές της, τα μνημεία, την ιστορία, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της, να ακολουθήσουν τις ιστορικές της διαδρομές, να μάθουν για την εκπαίδευση, να αντλήσουν πληροφορίες για τα φεστιβάλ και τους χώρους διασκέδασης, για τα συνέδρια, τις εκθέσεις, τα ξενοδοχεία, τις μετακινήσεις και να αντιληφθούν τι εστί «Many Stories, One Heart»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.