Αρχική Αθλητικά Οι θριαμβευτές των ηλικιακών κατηγοριών του φετινού «Νυχτερινού»

Οι θριαμβευτές των ηλικιακών κατηγοριών του φετινού «Νυχτερινού»

Όλοι οι δρομείς του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – Dole του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου βίωσαν την προσωπική νίκη τους, κερδίζοντας το αναμνηστικό μετάλλιο, το πιστοποιητικό συμμετοχής στη μεγάλη φθινοπωρινή γιορτή αθλητισμού της Βόρειας Ελλάδας, καθώς και την ασύγκριτη χαρά του τερματισμού και της επίτευξης του προσωπικού τους ρεκόρ.

Η διοργάνωση ανέδειξε, επίσης, τους νικητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών άνω των 35 ετών (35-39 ετών, 40-44 ετών, 45-49 ετών κ.ο.κ.), οι οποίοι θα τιμηθούν ξεχωριστά για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους.

Όλοι οι νικητές και οι νικήτριες ανά ηλικιακή κατηγορία θα προσκληθούν προσωπικά στην καθιερωμένη εκδήλωση της «Ημέρας του Μαραθωνίου», που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του ερχόμενου έτους, για να τιμηθούν μαζί με τους θεσμικούς υποστηρικτές, φορείς υποστήριξης, εθελοντικούς φορείς και χορηγούς που συνέβαλαν στην τεράστια επιτυχία των δύο μεγάλων διοργανώσεων του 2019.

 Προσδοκία της Οργανωτικής Επιτροπής, μάλιστα, είναι να υπάρξουν ενόψει του 15ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin της 12ης Απριλίου 2020 συμμετοχές ακόμα και στις κατηγορίες άνω των 90 ετών, στέλνοντας έμπρακτα το μήνυμα πως «όλοι μπορούμε, όλοι συμμετέχουμε»!

O 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – Dole διοργανώθηκε από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και αποτελεί επίσημο μέλος της AIMS. Ευγενικά υποστηρίζεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Παράλληλα, υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Πλέον, οι δεκάδες χιλιάδες δρομείς που κατέκλυσαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη άνοιξη, όταν θα πραγματοποιηθεί ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin, στις 12 Απριλίου 2020.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.