Αρχική Αεροπορικά Νέα ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ HELLAS HOUSE ΜΕ ΘΕΜΑ : “Ancient Wisdom: An inspiration...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ HELLAS HOUSE ΜΕ ΘΕΜΑ : “Ancient Wisdom: An inspiration for Today”

Παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Hellas House στη  Σανγκάη, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, με θέμα το πολιτιστικό ταξίδι στην Ελλάδα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το My Odyssey Travel το οποίο εδρεύει στο Hellas House και εξειδικεύεται στα θεματικά ταξίδια με έμφαση στον πολιτισμό και την ιστορία, τα οποία απευθύνονται σε κινέζους ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται να συνδυάσουν την αναψυχή με τη γνώση και την εμπειρία.

Ο Δήμαρχος της Αθήνας επεσήμανε την πρόσφατη δυναμική που έχει αναπτυχθεί στις σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών και ειδικότερα στις προοπτικές που δημιουργούνται μέσα από την απευθείας πτήση που θα συνδέσει την Αθήνα με τη Σανγκάη από τον προσεχή Ιούνιο.

Ο Φωκίων Δρόσος, συνιδρυτής του My Odyssey Travel, εστίασε στα χαρακτηριστικά του Κινέζου ταξιδιώτη ο οποίος ταξιδεύει όλες τις εποχές του χρόνου και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα και τον Ελληνικό πολιτισμό.

Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση των ομιλητών με τους συμμετέχοντες, οι οποίοι  μοιράστηκαν προσωπικές ταξιδιωτικές εμπειρίες καθώς και σκέψεις σχετικά με την επίδραση του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος στην σημερινή ζωή.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ακόμη, η εκδότρια του Travel & Leisure China Mrs Diggle Tian, η ποιήτρια και Λέκτορας Ελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στο τμήμα Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Διεθνών Σπουδών της Σανγκάης, Ράνια Καταβούτα, και η Επικεφαλής Πολιτισμού και Εκπαίδευσης στο Hellas House, Αρχοντία Μπαλιούκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.