Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ιστορία των 70 χρόνων της ΠΟΞ στο περίπτερο της 35ης Philoxenia 2019

Η ιστορία των 70 χρόνων της ΠΟΞ στο περίπτερο της 35ης Philoxenia 2019

Η συμμετοχή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, με επιτυχία, σηματοδοτεί τον απολογισμό της φετινής χρονιάς και την προετοιμασία για τη νέα τουριστική σεζόν, με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στις πραγματικές προκλήσεις του 2020.

Ήταν η δεύτερη συνεχή χρονιά που η ΠΟΞ συμμετείχε στη Philoxenia με δικό της σταντ στο περίπτερο 13 και φέτος συνέπεσε με τα γενέθλια των 70 χρόνων από την ίδρυσή της.  Μαζί με τον απλό κόσμο, από εκεί πέρασαν όλοι οι άνθρωποι του δυναμικού κλάδου της ελληνικής οικονομίας – ξενοδόχοι, εργαζόμενοι και συνεργάτες – με την υπόσχεση να δώσουν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να πετύχουμε μια ακόμη χρονιά – ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό.

Ο Πρόεδρος κ. Γρηγόρης Τάσιος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν προσωπικά τους επισκέπτες για τις θετικές κριτικές τους σχετικά με το εντυπωσιακό στήσιμο του περιπτέρου, όπου μέσα από συγκινητικά φωτογραφικά “κλικ” αναβίωσαν επτά ολόκληρες δεκαετίες σκληρής δουλειάς, αναγνώρισης και σημαντικών επιτυχιών. Κριτικές που όπως σημείωναν, δίνουν κουράγιο και δύναμη στον κλάδο για να συνεχίσει με θέρμη και μεράκι να προσφέρει στους τουρίστες ξεχωριστές και ποιοτικές υπηρεσίες.  

Στο περίπτερο έγινε και η επίσημη παρουσίαση του πρώτου τεύχους του περιοδικού Greek Hotelier Mag της ΠΟΞ που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Smart Press.  Το πρωί της Παρασκευής κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου των Προέδρων των Ξενοδοχειακών Ενώσεων ο κ. Τάσιος παρέδωσε ένα αντίτυπο στον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη με την προτροπή να αρθρογραφήσει στο επόμενο τεύχος, πρόταση την οποία και αποδέχθηκε με ευχαρίστηση και αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την έκδοση, ζήτησε να λαμβάνει και ο ίδιος το περιοδικό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.