Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Sunday Buffet at Makedonia Palace!

Sunday Buffet at Makedonia Palace!

Sunday Buffet at Makedonia Palace!

Ο θεσμός του Κυριακάτικου μπουφέ στο Salonica Restaurant, ένας ατελείωτος μπουφές με γευστικές επιλογές δια χειρός Σωτήρη Ευαγγέλου!

Το διάχυτο φυσικό φως του εστιατορίου και ο προσεγμένος φωτισμός σε συνδυασμό με την ατελείωτη θέα του Θερμαϊκού δημιουργούν μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα για οικογενειακές και φιλικές περιστάσεις. Κάθε Κυριακή από τις 13:00 μέχρι τις 16:00 το κομψό πολυτελές Salonica στρώνει το Κυριακάτικο τραπέζι, αποτελώντας  πόλο έλξης για τους φανατικούς των γευστικών απολαύσεων.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με δροσερές σαλάτες, ελληνικές και ξένες ποικιλίες τυριών και να συνεχίσετε επιλέγοντας ανάμεσα σε 15 δημιουργικά κυρίως πιάτα, επιλογές επιδορπίων που έχουν στόχο να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, λευκή και μαύρη σοκολάτα, τούρτες, μιλφεϊγ με μουσελίν βανίλιας & φράουλες, μπλακ φόρεστ είναι μερικά μόνο από τα γλυκά που σας περιμένουν.

Ο μπουφές του εστιατορίου Salonica σας καλωσορίζει με απολαυστικές προτάσεις για τα Κυριακάτικα μεσημέρια, ο πιο πλούσιος μπουφές της πόλης σας περιμένει με αυθεντικές γεύσεις από όλη την Ελλάδα.

Ο θεσμός που έγινε παράδοση έρχεται από 20 Οκτωβρίου για κάθε Κυριακή στο Makedonia Palace!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.