Home FedHATTA FedHATTA: Ο διεθνής φορέας για τον τουρισμό στην Α. Μεσόγειο EMTTAAS στην...

FedHATTA: Ο διεθνής φορέας για τον τουρισμό στην Α. Μεσόγειο EMTTAAS στην Greek Panorama

FedHATTA: Ο διεθνής φορέας για τον τουρισμό στην Α. Μεσόγειο EMTTAAS στην Greek Panorama

O διεθνής τουριστικός φορέας που προωθεί τις συνέργειες για την ενίσχυση των τουριστικών ροών στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, EMTTAAS, θα δώσει ισχυρό «παρών» στην έκθεση Greek Panorama, που διοργανώνεται στο Ζάππειο Μέγαρο (15-16 Νοεμβρίου) και θα παρουσιάσει στο αθηναϊκό κοινό μικρές ελληνικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον εναλλακτικό τουρισμό και μικρά παραδοσιακά καταλύματα από όλη την Ελλάδα.

Την EMTTAAS (East Mediterranean Travel and Tourist Agencies Associations Synergies), η οποία δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, θα εκπροσωπήσει στην Greek Panorama ο πρόεδρος της ACTA (Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου), κ. Βασίλης Σταματάρης.

Ο φορέας EMTTAAS βασίζεται σε δύο τριεθνείς συμφωνίες (Ελλάδα – Κύπρος – Ισραήλ, και Ελλάδα – Κύπρος – Αίγυπτος) για την ανάπτυξη των τουριστικών ροών και υποδομών στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

H EMTTAAS έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με αντίστοιχους φορείς και συνδέσμους τουριστικών γραφείων των χωρών που μετέχουν σε αυτήν διασφαλίζοντας όρους αλληλεγγύης, συνεργασίας και εξωστρέφειας του κλάδου στην Α. Μεσόγειο αλλά και ενιαία εκπροσώπηση στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις.
Στο πλαίσιο των συνεργιών, η FedHATTA πρόσφατα στήριξε τη διεκδίκηση του συνεδρίου των τουριστικών γραφείων του Ισραήλ που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, ενώ φέτος η Ομοσπονδία στήριξε και το Ισραήλ ως κατάλληλο προορισμό για την πραγματοποίηση του συνεδρίου της ένωσης των Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων, ASTA.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.