Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣTA ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: I LOVE ATHENS PROJECT @ Τhe Art...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣTA ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: I LOVE ATHENS PROJECT @ Τhe Art Foundation / 16.10 – 20.10.2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣTA ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: I LOVE ATHENS PROJECT @ Τhe Art Foundation / 16.10 – 20.10.2019

To TAF / the art foundation φιλοξενεί το I LOVE ATHENS PROJECT και με χαρά σας προσκαλεί στα εγκαίνια μιας πρωτοποριακής έκθεσης υπό τον τίτλο « I.L.A.P. – since 2003 from nothing to something », την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στις 19:00.

Εικαστικές δημιουργίες & φωτογραφίες από την πορεία του project του φωτογράφου Γιώργου ΜΑΛΕΚΑΚΗ + νέα έργα με τον ζωγράφο Αντρέα ΚΟΝΤΕΛΛΗ, τον φωτογράφο Αλέξανδρο (aka Zizanius), την φωτογράφο Καρολίνα ΚΛΩΝΑΡΙΔΟΥ, τον φωτογράφο Χρήστο ΔΡΑΛΛΑ (aka Carlito Brigante) & video art by Αντώνης ΔΑΒΗΣ.

(Στα εγκαίνια θα εμφανιστούν οι MARACATU ως soundtrack του πρότζεκτ)

Το «I Love Athens Project» είναι ο τρόπος να δεις την πόλη σου με άλλη ματιά. Να αφήσεις την επιφάνεια και να προχωρήσεις πιο μέσα μέχρι να φτάσεις στην καρδιά της, να αφουγκραστείς τον παλμό της, να την νιώσεις και να την καταλάβεις. Ακόμα και το πιο συνηθισμένο τοπίο αποκτά άλλη υπόσταση με τον τρόπο που το κοιτάς. Η πόλη δεν είναι μόνο τα αρχαία της και οι κεντρικές αρτηρίες. Η πόλη είναι παντού και σου ζητά να την ανακαλύψεις. Η πόλη θέλει να πάρεις τον φακό σου και να την πλησιάσεις. Το I love Athens είναι ο τρόπος για να έρθετε πιο κοντά και να αναθεωρήσεις την σχέση σου μαζί της.

Στόχος του πρότζεκτ είναι να παρουσιάσει την Αθήνα σαν ένα καμβά, στον οποίο μπορεί να δημιουργήσει ο καλλιτέχνης, ο διαφημιστής, ο παραγωγός, ο τουρίστας. Πιστεύουμε σε ένα ειλικρινές, αποδεκτό προφίλ της πόλης που δε χρειάζεται να κρύψει την αληθινή αισθητική δυναμική του.

Συμμετέχουν: Αντρέας Κοντέλλης, Αλέξανδρος Αντωνιάδης (aka Zizanius), Καρολίνα Κλωναρίδου, Χρήστος Δράλλας, Αντώνης Δάβης

Επιμέλεια: Γιώργος Μαλεκάκης
Εγκαίνια έκθεσης: Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019, 19.00
Διάρκεια: 16.10 – 21.10.19
Ώρες λειτουργίας: Δευτ. – Κυρ. 12:00 – 20:00
Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας “Athens is for Lovers”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.