Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Δάκης, ο Πάνος Δέρβος και η Έλενα Περβαινά επιστρέφουν στο...

Ο Δάκης, ο Πάνος Δέρβος και η Έλενα Περβαινά επιστρέφουν στο Explorer’s Bar-Bistro του NJV Athens Plaza από τις 25 Οκτωβρίου

Μετά από μία ήδη επιτυχημένη σεζόν, ο Δάκης, ο Πάνος Δέρβος και η Έλενα Περβαινά, επιστρέφουν και πάλι στο Explorer’s Bar-Bistro του NJV Athens Plaza κάθε Παρασκευή και Σάββατο και εγγυώνται βραδιές ποιοτικής διασκέδασης, με τα γνωστά τραγούδια του Δάκη αλλά και πλούσιο εγχώριο και διεθνές ρεπερτόριο να γίνονται η καλύτερη συντροφιά.Από τις 25 Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ στον ημιόροφο του NJV Athens Plaza, το Explorer’s Bar-Bistro, ένα ατμοσφαιρικό και ιδιαίτερο bar-bistro, θα γίνει και πάλι σημείο αναφοράς της νυχτερινής ζωής της Αθήνας χαρίζοντας μοναδικές βραδιές απόλαυσης γεμάτες μουσική και τραγούδι, παρέα με εξαιρετικά cocktail, πλούσια λίστα κρασιών αλλά και επιλογές φαγητού, όπως mix grill κρεατικών, θαλασσινών καθώς και plateau αλλαντικών και τυριών κ.α.

Αυτό τον χειμώνα απολαύστε βραδιές γεμάτες μουσική και τραγούδι στο ωραιότερο σημείο της πόλης, την Πλατεία Συντάγματος.

Τηλ. κρατήσεων: (+30) 210 3352400
www.njvathensplaza.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.