Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το ΕΚΟΜΕ, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, αναδεικνύουν τη Θεσσαλονίκη σε...

Το ΕΚΟΜΕ, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, αναδεικνύουν τη Θεσσαλονίκη σε κόμβο για την οπτικοακουστική παραγωγή και την κινηματογραφική βιομηχανία

Για μια ακόμη χρονιά, το EKOME είναι ένθερμος υποστηρικτής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και Αγορά. Ειδικότερα, στη φετινή 60η επετειακή έκδοση του Φεστιβάλ, συμμετέχουμε σε ένα 10ήμερο πρόγραμμα γεμάτο προβολές, εκδηλώσεις, συναντήσεις και συζητήσεις, παρουσιάσεις, εργαστήρια, συνέργειες και πολλές δράσεις.

ΑΓΟΡΑ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Αγοράς, το ΕΚΟΜΕ παρουσιάζει στο Agora Talks, στις 5 Νοεμβρίου, 16.30-17.00 στην Αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος (Μουσείο Κινηματογράφου, Λιμάνι), τον τρόπο με τον οποίο η χρήση των οικονομικών κινήτρων στην κινηματογραφική βιομηχανία έχει επηρεάσει την ανάπτυξη του ελληνικού οπτικοακουστικού τομέα τα τελευταία δύο χρόνια.

Επίσης, συμμετέχει στο πάνελ της συζήτησης EU&Me, στις 6 Νοεμβρίου, 15.00-16.30, στο Μουσείο Φωτογραφίας (Αποθήκη Α’, Λιμάνι), με θέμα «Κινηματογράφος και Ευρωπαϊκή Ένωση: Ευκαιρίες και Προοπτικές», διερευνώντας κίνητρα και εργαλεία που μπορεί ένας επαγγελματίας του κινηματογράφου να αξιοποιήσει για να κάνει το όνειρό του και το έργο του πραγματικότητα.

To EKOME παρουσιάζει τα νέα κινηματογραφικά στούντιο Nu Boyana Hellenic στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, το ΕΚΟΜΕ, τα κινηματογραφικά στούντιο Nu Boyana από τη Βουλγαρία, και τα York Studios από τη Νέα Υόρκη, θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου (περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν).

Το ΕΚΟΜΕ στη γιορτή του κινηματογράφου, στο περίπτερό του στην Αποθήκη Γ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου, ενημερώνει για τα επενδυτικά κίνητρα για τις κινηματογραφικές παραγωγές (cash rebate 35%, tax relief 30%), το Εθνικό Δίκτυο Film Offices στην Ελλάδα και το πώς το ΕΚΟΜΕ, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, αναδεικνύουν τη Θεσσαλονίκη σε κόμβο για την οπτικοακουστική παραγωγή και την κινηματογραφική βιομηχανία! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.