Αρχική Αεροπορικά Νέα Η LAUDA ΞΕΚΙΝΑ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ

Η LAUDA ΞΕΚΙΝΑ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η Νο 1 αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Αυστρία ξεκινά τη νέα απευθείας σύνδεση από την Αθήνα προς τη Βιέννη. H Lauda προσφέρει καθημερινές συνδέσεις από την Αθήνα προς την αυστριακή πρωτεύουσα. Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν τώρα κράτηση σε ασυναγώνιστες τιμές και να πετάξουν με το πιο πράσινο/καθαρό αεροπορικό γκρουπ στην Ευρώπη, με τις πιο χαμηλές εκπομπές CO2. Η πρώτη πτήση από την Αθήνα προς τη Βιέννη, την πρωτεύουσα της Αυστρίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, με το Lauda Airbus A320.


Η Βιέννη ψηφίστηκε ως η πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο για δέκατη διαδοχική χρονιά. Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή μέσα στο χρόνο από το φθινόπωρο και το χειμώνα, για να ανακαλύψετε την πόλη με τη διεθνώς αναγνωρισμένη τέχνη, τον πολιτισμό και τις μαγειρικές απολαύσεις. Επισκεφθείτε τα Ανάκτορα Σενμπρούν, τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Στεφάνου, ή μία από τις αμέτρητες εκθέσεις από διεθνείς ή ντόπιους καλλιτέχνες.

Από τα μέσα Νοεμβρίου έως τα τέλη Δεκεμβρίου, οι πανέμορφες πλατείες της Βιέννης μεταμορφώνονται σε μια μαγική χριστουγεννιάτικη χώρα, με αμέτρητες αγορές να ξεπηδούν σε κάθε γωνιά της πόλης. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε μια ήσυχη απόδραση Σαββατοκύριακου σε ένα από τα διάσημα ξενοδοχεία της Βιέννης και να απολαύσετε όλη τη γοητεία της ιστορικής πόλης σε ρυθμούς πιο χαλαρωτικούς.

Για να γιορτάσει την έναρξη του δρομολογίου, η Lauda προσφέρει μια ακαταμάχητη προσφορά από την Αθήνα – 19,99 € (απλή μετάβαση) προς τη Βιέννη, την πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο. Μπορείτε να αναζητήσετε και να κάνετε κράτηση για τη συνολική προσφορά της Lauda στο www.laudamotion.com ή μέσω του Lauda app μας για iOS και Android.

Ο CEO της Lauda Andreas Gruber δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προσφέρουμε στους επιβάτες μας τη νέα, απευθείας σύνδεση της Αθήνας με τη Βιέννη, πόλη από την οποία κατάγομαι και εγώ, επεκτείνοντας έτσι το δίκτυο προορισμών μας. Η Lauda δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να ανακαλύψουν, σε πραγματικά ακαταμάχητες τιμές, την πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής στον κόσμο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.