Αρχική Βραβεία Επτά Αστέρια και διεθνής αναγνώριση στην Axia Hospitality!

Επτά Αστέρια και διεθνής αναγνώριση στην Axia Hospitality!

Επτά Αστέρια και διεθνής αναγνώριση στην Axia Hospitality!

Αριστείο στην Axia Hospitality από τα Seven Stars Luxury  Hospitality and Lifestyle Awards 2019!

Στην έβδομη και επετειακή τελετή των “επτά αστέρων” που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, η Axia Hospitality παρέλαβε το βραβείο Seven Stars Sales Management Company από το διεθνή οργανισμό Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards» (SSLHLA), “θεσμοφύλακα” του αριστεύειν στο χώρο της πολυτελούς φιλοξενίας και του lifestyle.  

Σε μια λαμπερή απονομή εφάμιλλη του κύρους και της αίγλης του θεσμού, και με την παρουσία της αφρόκρεμας της τουριστικής βιομηχανίας, πραγματοποιήθηκε η απονομή των SSLHLA αποδίδοντας στους φετινούς πρωτοπόρους τη Σφραγίδα της Αριστείας της.

Τη φαντασμαγορική βραδιά παρουσίασε η εστεμμένη καλλονή και δημοσιογράφος Julide Ates, ενώ της απονομής ακολούθησε gala dinner.

“Με την ύψιστη αυτή διάκριση η Axia Hospitality αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ηγετική της θέση στη διαχείριση των πωλήσεων και κρατήσεων ξενοδοχείων. Η κατάκτηση της Seal of Excellence, – μιας σφραγίδας που αναγνωρίζεται διεθνώς ως εγγύηση ότι η επιχείρηση προσφέρει άριστες υπηρεσίες που συνδέονται με το Luxury Hospitality & Lifestyle- επιβεβαιώνει την υπεροχή του εγχώριου μας τουριστικού επιχειρείν σε παγκόσμιο επίπεδο”, σχολιάζει σχετικά  ο κος Γιάννης Κυρίτσης Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Axia Hospitality.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.