Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ενημέρωση Επιστολή Ανδρέα Μανδρίνου προς Προέδρους και Εκπροσώπους Φορέων ΟΤΠΜΘ

Ενημέρωση Επιστολή Ανδρέα Μανδρίνου προς Προέδρους και Εκπροσώπους Φορέων ΟΤΠΜΘ

Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης
Celestyal Cruises

Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, την Πρόεδρο του ΟΤΠΜΘ και στους υπόλοιπους Πρόεδρους καθώς και στους εκπροσώπους όλων των φορέων του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΞΘ Ανδρέας Μανδρίνος.

Αναλυτικά η επιστολή του Προέδρου της ΕΞΘ:

Αξιότιμοι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των φορέων του ΟΤΠΜΘ,

Χθες σε άρθρο της εφημερίδας «Μακεδονία» διαβάσαμε επιστολή του Οργανισμού προς την εφημερίδα – για την οποία δεν είχαμε καμία ενημέρωση σαν μέλη του ΔΣ – που είχε ως προφανή στόχο τη νουθέτηση και τη χειραγώγηση της γνώμης του μέσου και του δημοσιογράφου σχετικά με το έργο του Οργανισμού αλλά και τον επηρεασμό των υπολοίπων ΜΜΕ που τυχόν θα θελήσουν μελλοντικά να ασκήσουν κριτική..

Αυτό το ήθος, το ύφος και η νοοτροπία στην άσκηση της εξουσίας  αλλά και ο αδιαφανής κατά τη γνώμη μας τρόπος διαχείρισης του Οργανισμού δε συνάδει και δεν μπορεί να συνυπάρξει με τις δικές μας αρχές και αξίες και την ιστορία των 105 ετών μας . Η ιώβεια υπομονή των ξενοδόχων, αλλά και των υπολοίπων επαγγελματιών  του Τουρισμού της Θεσσαλονίκης στην πολυετή πολιτική εκμετάλλευση του φορέα εξαντλήθηκε.

Η ΕΞΘ θα πάρει τις αποφάσεις της σε σχέση με τον Οργανισμό και την επόμενη μέρα, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της.

Με εκτίμηση,

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΞΘ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.