Αρχική Αεροπορικά Νέα 50.000 περίπου βρετανοί τουρίστες, πελάτες της Thomas Cook, βρίσκονται στην Ελλάδα

50.000 περίπου βρετανοί τουρίστες, πελάτες της Thomas Cook, βρίσκονται στην Ελλάδα

Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης σε συνέντευξή του στο Skai ανέφερε πως σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, βρίσκονται στην Ελλάδα 50.000 βρετανοί τουρίστες, πελάτες της Thomas Cook.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAA) στο Ηνωμένο Βασίλειο δημιούργησε ειδική σελίδα για την Thomas Cook στο internet προς ενημέρωση των βρετανών που βρίσκονται στο εξωτερικό, στη οποία αναφερονται τα εξής:

Η Thomas Cook επιβεβαίωσε ότι όλες οι εταιρείες του ομίλου της έχουν διακόψει τις δραστηριότητές της, συμπεριλαμβανομένης της Thomas Cook Airlines.

Ως αποτέλεσμα, λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι όλες οι διακοπές και οι πτήσεις που παρέχονται από αυτές τις εταιρείες έχουν ακυρωθεί και δεν λειτουργούν πλέον. Όλα τα καταστήματα λιανικής της Thomas Cook έχουν κλείσει.

Η κυβέρνηση και η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας συνεργάζονται τώρα για να υποστηρίξουν τους επιβάτες της Thomas Cook που πρέπει να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο στις ημερομηνίες μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου 2019 και 6 Οκτωβρίου 2019. Ανάλογα με που βρίσκονται, με τη χρησιμοποίηση πτήσεων με άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Εάν βρίσκεστε ήδη στο εξωτερικό, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τις ρυθμίσεις σας για να φτάσετε στο διαδίκτυο.

Εάν πρόκειται να αναχωρήσετε από το αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου με την Thomas Cook Airlines, παρακαλούμε μην μεταβείτε στο αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς η πτήση σας δεν θα λειτουργήσει και δεν θα μπορέσετε να ταξιδέψετε.

Αυτός ο επαναπατρισμός είναι εξαιρετικά περίπλοκος και εργαζόμαστε όλο το εικοσιτετράωρο για να υποστηρίξουμε τους επιβάτες.

Οι πελάτες που βρίσκονται ήδη στο εξωτερικό

Εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό και η πτήση σας πραγματοποιήθηκε με τον Thomas Cook, παρέχουμε νέες πτήσεις για να σας επιστρέψουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτές οι πτήσεις επαναπατρισμού θα λειτουργούν μόνο για τις επόμενες δύο εβδομάδες (έως τις 6 Οκτωβρίου 2019). Μετά την ημερομηνία αυτή θα πρέπει να κάνετε τις δικές σας ταξιδιωτικές ρυθμίσεις. Από μικρό αριθμό θέσεων, οι επιβάτες θα πρέπει να κλείσουν τις δικές τους πτήσεις επιστροφής.

Για περισσότερες συμβουλές και λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδι επιστροφής σας παρακαλούμε διαβάστε την ενότητα είμαι σήμερα στο εξωτερικό. Λάβετε υπόψη ότι οι πτήσεις επαναπατρισμού είναι διαθέσιμες μόνο για επιβάτες που ταξίδεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό και πρόκειται να επιστρέψετε στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τις 6 Οκτωβρίου 2019, διαβάστε την ενότητα πρόσθετων πληροφοριών.

Αν είστε προστατευμένοι από το ATOL και αντιμετωπίζετε δυσκολίες με το ξενοδοχείο σας, διαβάστε την ενότητα δυσκολίες διαμονής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ορισμένες από τις κρατήσεις των πακέτων διακοπών του Thomas Cook περιλαμβάνουν πτήσεις με αεροπορικές εταιρείες που δεν σχετίζονται με τον Thomas Cook Group. Εάν η πτήση επιστροφής δεν είναι με την αεροπορική εταιρεία του Thomas Cook, θα εξακολουθεί να ισχύει. Ωστόσο, θα επηρεαστούν άλλα στοιχεία του πακέτου, όπως η στέγαση κλπ..

Πελάτες πρόκειται να ταξιδεψουν από το Ηνωμένο Βασίλειο

Λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι όλες οι μελλοντικές διακοπές και οι πτήσεις με Thomas Cook ακυρώνονται από τις 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Αν έχετε κάνει κράτηση σε πτήση Thomas Cook Airlines, μην πάτε στο αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς η πτήση σας δεν θα λειτουργήσει.

Το πρόγραμμα επαναπατρισμού της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας δεν θα περιλαμβάνει καμία εξερχόμενη πτήση από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Εάν επιλέξετε να κλείσετε μια νέα πτήση με άλλη αεροπορική εταιρεία εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν θα έχετε δικαίωμα για πτήση επαναπατρισμού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ορισμένες από τις κρατήσεις των πακέτων διακοπών της Thomas Cook περιλαμβάνουν πτήσεις με αεροπορικές εταιρείες που δεν σχετίζονται με τον Thomas Cook Group. Εάν η πτήση επιστροφής δεν είναι με την αεροπορική εταιρεία του Thomas Cook, μπορεί να είναι έγκυρη. Ωστόσο, ενδέχεται να επηρεαστούν άλλα στοιχεία της δέσμης, όπως η στέγαση κλπ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.