Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Υποστηρικτής στο Good Ride – Athens το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza

Υποστηρικτής στο Good Ride – Athens το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza

Η εκδήλωση «The Good Ride-Athens πραγματοποιήθηκε
για πρώτη φορά στην Ελλάδα
στις 29 Σεπτεμβρίου

Δίπλα στον Φιλανθρωπικό Πανευρωπαϊκό Θεσμό «THE GOOD RIDE» βρέθηκε το Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, προσφέροντας σειρά από φιλοξενίες αλλά και το πρωινό που προσφέρθηκε στα παιδιά της «Ελπίδας» και τους οδηγούς του Porche Club Hellas πριν την έναρξη της αυτοκινητοπομπής μπροστά από το εμβληματικό ξενοδοχείο του κέντρου της Πρωτεύουσας.

Περισσότεροι από 50 κάτοχοι οχημάτων Porsche αλλά και άλλων πολυτελών αυτοκινήτων, δημιούργησαν ένα μεγάλο κονβόι με σκοπό να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και τις οικογένειές τους. Τα παιδιά απόλαυσαν μια μεγάλη βόλτα με τα πολυτελή οχήματα ενώ κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος είχαν την ευκαιρία να τα παρατηρήσουν από κοντά και να τα θαυμάσουν.

Η Γενική Διευθύντρια του NJV Athens Plaza Βάνα Λαζαράκου λίγο πριν την εκκίνηση του «The Good Ride» έξω από το ξενοδοχείο δήλωσε: «Είμαστε πάντα υποστηρικτές σε θέματα που αφορούν στα παιδιά. Ανταποκριθήκαμε με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα του «THE GOOD RIDE» γιατί πιστεύουμε ότι τέτοιες ενέργειες που γεμίζουν χαρά και βοηθούν τα παιδιά αξίζουν πάντα την στήριξή μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.