Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ίδρυση της εταιρείας BBT Αir – Aviation Services στην ελληνική και την...

Ίδρυση της εταιρείας BBT Αir – Aviation Services στην ελληνική και την παγκόσμια αεροπορική αγορά

Ο όμιλος εταιρειών Orancon, με μια μακρά και αξιόλογη εμπειρία στην ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ίδρυση της εταιρείας BBT Αir – Aviation Services στην ελληνική και την παγκόσμια αεροπορική αγορά.

Η BBT Air – Aviation Services, είναι μια νέα εταιρεία εκπροσώπησης αεροπορικών εταιρειών με στελέχη υψηλού επιπέδου.

Βασική της υπηρεσία είναι η αντιπροσώπευση αεροπορικών εταιρειών (GSA) στην Ελλάδα, για αεροπορικές εταιρείες που θέλουν να διεισδύσουν στην αγορά, να διερευνήσουν τις δυνατότητές τους ή να μειώσουν το κόστος λειτουργίας του γραφείου και του προσωπικού τους.

Στόχος και όραμα της εταιρείας είναι να διαδραματίσει βασικό ρόλο τόσο στην τοπική όσο και στη διεθνή αεροπορική βιομηχανία και να εισάγει νέα, αναβαθμισμένα δεδομένα στο τοπίο των General Sales Agencies.

Η BBT Air – Aviation Services θα μπορεί να υποστηρίξει όλα τα σχετικά πεδία δραστηριότητας που μια αεροπορική εταιρεία χρειάζεται. Υπηρεσίες Πωλήσεων και Ανάπτυξης Πελατολογίου, Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών, Υπηρεσίες PR & Media, Υπηρεσίες Αεροδρομίων, Υποστήριξη Κέντρων Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης και Help Desk και Εποπτεία Πτήσεων.

Το έμπειρο και αφοσιωμένο προσωπικό της, με μια μακρά και αποδεδειγμένη εμπειρία στην παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία, μπορεί να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία και άριστα επίπεδα παροχής υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bbtair.gr ή να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο 210 9793500

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.