Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση Βούλας Πατουλίδου-Άντζελας Γκερέκου για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης

Συνάντηση Βούλας Πατουλίδου-Άντζελας Γκερέκου για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης

Celestyal Cruises

Toυς κοινούς στόχους, και την διεύρυνση της υπάρχουσας συνεργασίας για τον τουρισμό συζήτησαν σήμερα κατά την διάρκεια συνάντησης που είχαν επ ευκαιρία της 84ης ΔΕΘ, η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της ΠΚΜ και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου και η πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ, παρακολουθεί όπως είπε στενά τις δράσεις του Οργανισμού για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης  εκφράζοντας την υποστήριξη της για την διεύρυνση της υπάρχουσας συνεργασίας ΟΤΘ και ΕΟΤ. Χαρακτήρισε λαμπρή, υλοποιήσιμη και παραγωγική την ανάδειξη του γαστρονομικού τουρισμού της Θεσσαλονίκης μέσα από τις γεύσεις και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής, με συνταγές και προϊόντα που συνδέονται με γαστρονομία της αρχαίας Μακεδονίας.

Η πρόεδρος του ΟΤΘ κα Βούλα Πατουλίδου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο στρατηγικό σχέδιο που υλοποιεί ο Οργανισμός για την προβολή κι ανάδειξη των τουριστικών πλεονεκτημάτων της Θεσσαλονίκης και την στόχευσή του στον ψηφιακό τουρισμό, στις νέες τάσεις και καινοτομίες.

Η κα Γκερέκου μετά την συνάντηση μίλησε για κοινές απόψεις και κοινούς στόχους στον τουρισμό και απένειμε τα εύσημα στην κα Πατουλίδου για το έργο του ΟΤΘ, χαρακτηρίζοντας τον μοναδικό στην Ελλάδα για τα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε ότι η επόμενη άμεση συνεργασία των δύο φορέων θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της ερχόμενης Philoxenia.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.