Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης δώρισε αυτοκίνητο στην τουριστική αστυνομία

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης δώρισε αυτοκίνητο στην τουριστική αστυνομία

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης δώρισε αυτοκίνητο στην τουριστική αστυνομία
Celestyal Cruises

Τα κλειδιά του αυτοκινήτου που θα καλύπτει τις ανάγκες της τουριστικής αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη παρέδωσε σήμερα το πρωί στην Ελληνική Αστυνομία η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης δώρισε αυτοκίνητο στην τουριστική αστυνομία

Το αυτοκίνητο- προσφορά του Οργανισμού στην τουριστική αστυνομία παρέλαβε ο Γεν. Επιθεωρητής Β. Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. – Αντιστράτηγος κος Κων. Σκούμας , εξαίροντας την απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Τ.Θ. να στηρίξει έμπρακτα το έργο της τουριστικής αστυνομίας .

«Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας να στηρίξουμε το έργο της τουριστικής αστυνομίας», δήλωσε μετά την παράδοση-παραλαβή του αυτοκινήτου στην ΕΛ.ΑΣ. η πρόεδρος του Ο.Τ.Θ.  Όπως ανέφερε η κα Πατουλίδου η πρόταση για την προσφορά του οχήματος στην ΕΛ.ΑΣ. είχε γίνει από το μέλος του Δ.Σ.-εκπρόσωπο της Ε.Ξ.Θ. κο Σωκράτη Κίρτσιο , στο πλαίσιο των συνεργασιών που υλοποιούν οι φορείς του Ο.Τ.Θ. και αποσκοπούν στην κάλυψη αναγκών σε υπηρεσίες που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Στην παράδοση-παραλαβή του οχήματος παρέστη αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον Διευθυντή Αστυνομίας -Ταξίαρχο κο Χρήστο Μπουλούμπαση.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΤΘ και ιδιαίτερα την κα Βούλα Πατουλίδου και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την προσφορά αυτή στην ΕΛ.ΑΣ.  Είναι μια προσφορά με αξία, ιδιαιτέρως κοινωνική. Δεν είναι προσφορά μόνο προς την ΕΛ.ΑΣ. . Είναι προς όλους τους πολίτες, την κοινωνία και τον τουρισμό», τόνισε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Β.Ελλάδος -Αντιστράτηγος κος Σκούμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.