Αρχική Δήμοι Θέμα: Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής για τα έργα του...

Θέμα: Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής για τα έργα του Δήμου Σαρωνικού

Θέμα: Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής για τα έργα του Δήμου Σαρωνικού

Συνάντηση είχε σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινό για τα έργα του Δήμου Σαρωνικού.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση εργασίας παραβρέθηκαν επίσης από τον Δήμο Σαρωνικού ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Κυριακόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας Μανώλης Τσαλικίδης και ο Γενικός Γραμματέας Μιλτιάδης Κλάπας και από την Περιφερειακή Ενότητα ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Γιάννης Ασπρουλάκης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αναλυτική μελέτη των έργων του Δήμου Σαρωνικού που είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής, ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 50.000.000 ευρώ και κυρίως η εξέταση της δυνατότητας άμεσης υλοποίησής τους.

Ιδιαίτερη δε βαρύτητα δόθηκε στο Αλιευτικό Καταφύγιο Παλαιάς Φώκαιας, για το οποίο πρέπει το συντομότερο δυνατό η Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων να ξεκινήσει τις έρευνες και η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας να εγκρίνει τα ανάλογα κονδύλια. Από όλες τις πλευρές σε κλίμα συναίνεσης αποφασίσθηκε να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για την άμεση υλοποίηση του έργου που αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη όχι μόνο της Παλαιάς Φώκαιας αλλά και ολόκληρου του Δήμου Σαρωνικού και να αναβαθμίσει το επίπεδο ζωής των πολιτών της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.