Αρχική Γαστρονομία Four Hands Dinner: Μια βραδιά γεμάτη μεσογειακές γεύσεις στο Grace Hotel Santorini

Four Hands Dinner: Μια βραδιά γεμάτη μεσογειακές γεύσεις στο Grace Hotel Santorini

Aπό τους Jean-Charles Métayer & Πάνο Ιωαννίδη

Για μια και μόνο βραδιά που συνδυάζει τη μεσογειακή κουζίνα με την υψηλή γαστρονομία, ο Consultant Executive Chef του εστιατορίου Santoro, Jean-Charles Métayer και ο Chef Πάνος Ιωαννίδης «δίνουν τα χέρια» και δημιουργούν ένα αναπάντεχο και απολαυστικό menu για όσους βρεθούν στο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection στις 29 Αυγούστου, ώρα 7-11μ.μ.


Η βραδιά παντρεύει διαφορετικά υλικά σε ένα μοναδικό four hands dinner 9 πιάτων με σημείο αναφοράς τη Μεσόγειο. Οι δύο Chef αξιοποιούν τις εμπειρίες τους από τη γαλλική (Jean-Charles Métayer) και την ιταλική (Πάνος Ιωαννίδης) κουζίνα, αντίστοιχα, παρασύροντάς μας σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, με πιάτα όπως: Χτένια Καρπάτσιο σε Ζελέ Ιβίσκου, Σαλάτα από Φινόκιο, Πράσινο Μήλο και Παστουρμά, Φουά Γκρα με Χαβιάρι Vinsanto, σερβιρισμένο με Chutney Nτομάτας Σαντορίνης, αλλά και Αστακός με Εσπεριδοειδή και Τρούφα, Μοσχάρι “À la Ficelle” με Αφρό Τρούφας, Πατάτες και Χρωματιστά Καρότα κ.α.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.