Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ε.Ο.Τ. Πολωνίας: Έντονο ενδιαφέρον για συνέδρια στην Ελλάδα

Ε.Ο.Τ. Πολωνίας: Έντονο ενδιαφέρον για συνέδρια στην Ελλάδα

ΕΟΤ Πολωνίας
Άποψη του χώρου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης με τους συμμετέχοντες Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες, που εξειδικεύονται στα ταξίδια M.I.C.E.
Celestyal Cruises

Αυξημένο ενδιαφέρον εκδηλώνουν για την Ελλάδα  οι εκπρόσωποι του συνεδριακού  τουριστικού κλάδου στην Πολωνία. Αυτό προέκυψε από την  συμμετοχή ΕΟΤ  σε κλαδικό workshop για Πολωνούς MICE πράκτορες. Με την υποστήριξη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Πολωνίας πραγματοποιήθηκε τέλος Ιουλίου στην Βαρσοβία workshop για Πολωνούς MICE πράκτορες με θέμα τις δυνατότητες που προσφέρει η Ελλάδα στο κλάδο του συνεδριακού τουρισμού.

ΕΟΤ-πολωνίας
Η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Πολωνίας κ. Νικολέττα Νικολοπούλου κατά την διάρκεια της παρουσίασης του M.I.C.E. προϊόντος της Ελλάδας.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, ως πιθανό προορισμό για την διοργάνωση MICE events,  γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από την μεγάλη προσέλευση. Στο workshop, συμμετείχαν εκπρόσωποι των 45 σημαντικότερων πολωνικών επιχειρήσεων του κλάδου MICE.

Στην παρουσίαση της,  η Προϊστάμενη του Γραφείου ΕΟΤ Πολωνίας, κα. Νικολέττα Νικολοπούλου αναφέρθηκε στις υπερσύγχρονές, μεγάλης χωρητικότητας  υποδομές που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα και στην άριστη  εμπειρία των Ελλήνων επιχειρηματιών  του κλάδου,σε ότι αφορά την εξυπηρέτησή τους. Η κα. Νικολοπούλου παρουσίασε στους συμμετέχοντες τις δυνατότητες που προσφέρουν οι επιμέρους περιοχές τις Ελλάδας στη διοργάνωση MICE events, προβάλλοντας τις ανταγωνιστικές τιμές που  προσφέρουν οι Έλληνες ξενοδόχοι  καθώς και τη δυνατότητα πρόσβασης στη χώρα μέσω μεγάλου  αριθμού τακτικών πτήσεων προς την Ελλάδα.

Το workshop αποτέλεσε σημαντικό βήμα για την προώθηση του MICE τουρισμού προς την  χώρα μας, σε συνέχεια ταξιδίου εξοικείωσης για Πολωνούς MICE τουριστικούς πράκτορες,  που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Πολωνίας τον περασμένο Οκτώβριο σε συνεργασία με το Athens Convention & Visitors Bureau (ACVB) και την Aegean Airlines.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.