Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εγκαίνια Εικαστικής έκθεσης 2SEE | Μαριάννα Λούρμπα / Χλόη Γκάιτμανν-Ακριθάκη

Εγκαίνια Εικαστικής έκθεσης 2SEE | Μαριάννα Λούρμπα / Χλόη Γκάιτμανν-Ακριθάκη

Τα εγκαίνια της έκθεσης “2SEE” των εικαστικών Μαριάννας Λούρμπα / Χλόης Γκάιτμανν-Ακριθάκη πραγματοποιήθηκαν στον χώρο τέχνης Art Space / Studio 265, το Σάββατο 13 Ιουλίου στο νησί της Πάρου, παρουσία του Δημάρχου Μάρκου Κωβαίου και του Έπαρχου Κώστα Μπίζα από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

 Πλήθος κόσμου, φιλότεχνοι, συλλέκτες, άνθρωποι από τον χώρο της τέχνης προσήλθαν στα εγκαίνια δίδοντας εξαιρετικές κριτικές και συγκαταλέγοντας την έκθεση στα “must see” του καλοκαιριού.

Η έκθεση «2SEE» θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 7 Αυγούστου 2019

Ώρες 9 π.μ – 17:00 μ.μ και 19:30μμ- 21:00μμ (κατόπιν ραντεβού) +30694460172

Την οργάνωση της έκθεσης είχε η Άννα Κοντολέων

Ο επιμελητής της έκθεσης, ιστορικός τέχνης, Αλέξιος Παπαζαχαρίας αναφέρει: «Οι δύο εικαστικοί της έκθεσης χρησιμοποιούν τη φωτογραφία και το ψηφιακό κολάζ για να φτιάξουν εικόνες που είναι τόσο γενικές που δεν ταυτίζονται με ένα νησί αλλά με όλα, ούτε με τις διακοπές κάποιου αλλά τις διακοπές γενικά. Οι εικόνες των δύο καλλιτεχνών, δύο διαφορετικές ματιές που ταυτίζονται με το χαρακτηριστικό φως και τα κοντράστ των ελληνικών νησιών, τα έντονα χρώματα, την αρχιτεκτονική, τον ήχο των κυμάτων και των νερών, και αυτή την περίεργη ελαστικότητα του χρόνου που σε τρεις ή πέντε μέρες μοιάζουν με μια ολόκληρη άλλη ζωή.”

Διάρκεια έκθεσης: 13 Ιουλιου – 7 Αυγουστου 2019

Art Space / Studio 265

Διεύθυνση : Αγία Φωτεινή, Παροικιά–Νάουσα, Πάρος
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22840 24331

Υπό την Αιγίδα : Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δήμος Πάρου , Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.