Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Summer in the city στο Plaza Café, το πιο δροσερό στέκι του...

Summer in the city στο Plaza Café, το πιο δροσερό στέκι του κέντρου της Αθήνας στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza

Summer in the city στο Plaza Café, το πιο δροσερό στέκι του κέντρου της Αθήνας στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza

Κάντε ένα δροσερό διάλειμμα από την καθημερινότητα. Κάντε μία απολαυστική στάση στο Plaza Cafe του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza και απολαύστε την πρωτεύουσα αλλιώς!

Στο μοναδικό περιβάλλον του Plaza Café στο κέντρο της πόλης απολαμβάνετε παγωμένο καφέ ή τσάι, φυσικούς χυμούς, δροσερά κέικ και γλυκά του γνωστού Pastry Chef Διονύση Αλέρτα αλλά και μοναδικά παγωτά της Movenpick.

Επιλέξτε ένα παγωμένο ποτήρι μπύρα draft σκέτο ή συνοδέψτε το με επιλογές όπως burger, ποικιλία αλλαντικών ή τυριών, club sandwich, πίτσα ή μπρουσκέτα.

Τα καλοκαιρινά, απολαυστικά Cocktails “Summer in the City” του NJV Athens Plaza είναι εδώ για να σας ξεδιψάσουν. Επιλέξτε ανάμεσα σε Aperol Spritz, Mango Margarita, Plaza Pina Colada και Mojito Passion.

Το Plaza Café διαθέτει ακόμα εξωτερικό χώρο με θέα την Πλατεία Συντάγματος, την Οδό Σταδίου αλλά και τον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.