Αρχική FedHATTA FedHATTA: Οι δώδεκα ευκαιρίες να απολαύσετε την “άλλη” Ελλάδα

FedHATTA: Οι δώδεκα ευκαιρίες να απολαύσετε την “άλλη” Ελλάδα

FedHATTA: Οι δώδεκα ευκαιρίες να απολαύσετε την

Στην προσπάθειά μας να συλλέξουμε υλικό από όλη την Ελλάδα, για να παρουσιάσουμε την χώρα μας ως τουριστικό προορισμό, μέσα από το ΔΩΔΕΚΑ (www.dodekatravel.gr), συναντήσαμε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις για αναψυχή, για εμπειρία, για ταξίδι. Γνωρίσαμε λιγότερο επισκέψιμους προορισμούς, που συνδυάζουν όλα τα στοιχεία που αναζητά ένας ταξιδιώτης: γαστρονομική απόλαυση, πρωτότυπες περιηγήσεις, πολιτιστικό και ιστορικό ενδιαφέρον.

Οι συνεργάτες του ΔΩΔΕΚΑ ήταν γενναιόδωροι στις πληροφορίες που μας έδωσαν, αλλά και στα γεγονότα που διοργανώνουν.
Είναι μεγάλη ικανοποίηση να βλέπουμε τους Δήμους και τις Περιφέρειες να διοργανώνουν εκδηλώσεις όλο τον χρόνο, ώστε να μπορούν να προσφέρουν ενδιαφέροντα προγράμματα στους ταξιδιώτες τους.

Έτσι, είτε ταξιδέψετε μακρυά, είτε σε κοντινές αποστάσεις, έχετε την δυνατότητα να εμπλουτίσετε την παραμονή σας με αξιόλογα προγράμματα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να συμμετέχετε σε περιηγήσεις όπως το Κυνήγι Τρούφας στα Μετέωρα, μέχρι τον Οκτώβριο και να μάθετε πολλά πράγματα για τα μανιτάρια, βαδίζοντας στα δάση της περιοχής.

Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά παραδοσιακά πανηγύρια, απολαμβάνοντας το μοναδικό ελληνικό χρώμα της φιλοξενίας.

Ή, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα φεστιβάλ που διοργανώνουν οι δήμοι σε όλη την Ελλάδα, με αξιόλογα προγράμματα.
Οι δώδεκα μήνες, είναι δώδεκα ευκαιρίες να γνωρίσουμε την «άλλη» Ελλάδα.

Τα τουριστικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα έχουν τις γνώσεις και τα μέσα να διαμορφώσουν ένα ταξίδι – εμπειρία, όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σας.

Μπορούν να εγγυηθούν για την ασφάλειά σας κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας, αλλά και να σας συμβουλέψουν για όλα αυτά που χρειάζεται να γνωρίζετε για τον τόπο που θα επισκεφθείτε.
Σας αξίζει να απολαύσετε το ταξίδι σας, αφήνοντας την διοργάνωση στους ειδικούς.

Καλό καλοκαίρι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.