Αρχική FedHATTA FedHATTA: Ένα ακόμη βήμα για την κινεζική αγορά

FedHATTA: Ένα ακόμη βήμα για την κινεζική αγορά

FedHATTA: Ένα ακόμη βήμα για την κινεζική αγορά

Στηρίζοντας τις δραστηριότητες και πρωτοβουλίες των τουριστικών γραφείων – μελών των Ενώσεών της, η Ομοσπονδία FedHATTA συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το The Travel Company (member of Heraklio Travel Group), στο πλαίσιο της παρουσίασης της πόλης Nanjing της Κίνας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος της Nanjing καθώς και διοικητικά στελέχη της πόλης, ενώ προβλήθηκαν τα σημαντικότερα αξιοθέατα και δόθηκαν ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία του προορισμού.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης δήλωσε: “Η κινεζική αγορά για τον ελληνικό τουρισμό είναι σημαντική, και το να γεφυρώσουμε τις δύο χώρες θα αποφέρει αμοιβαίο όφελος, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κίνα. Κυρίως όμως είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος όταν τα μέλη των Ενώσεων της Ομοσπονδίας κάνουν ουσιαστικά βήματα, όπως αυτό, για να τονώσουν την τουριστική κίνηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί τα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας, βλέπουν μακρυά”.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Κίνα αποτελεί έναν μακρινό προορισμό αγαπητό στους Έλληνες ταξιδιώτες, με μακρά ιστορία και ενδιαφέρον. Η Ομοσπονδία FedHATTA παρ’ όλα αυτά εστιάζει κυρίως στην εισροή των Κινέζων ταξιδιωτών προς την χώρα μας, και για τον λόγο αυτό ήδη προχώρησε σε συζητήσεις συνεργασίας και προβολής με τις αρχές και αυτής της πόλης της Κίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.