Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά EBRD & ΣΕΤΕ: Στρατηγική συνεργασία στο πλαίσιο του Πιλοτικού Προγράμματος Διαχείρισης Προορισμών

EBRD & ΣΕΤΕ: Στρατηγική συνεργασία στο πλαίσιο του Πιλοτικού Προγράμματος Διαχείρισης Προορισμών

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) ενώνει τις δυνάμεις της με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) στο πλαίσιο του Πιλοτικού Προγράμματος Διαχείρισης Προορισμών στη Ρόδο και τη Σαντορίνη.

Η εν λόγω συνεργασία είναι κομβικής σημασίας για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος με δεδομένη την τεχνογνωσία και την εμπειρία του ΣΕΤΕ. Η συνεργασία έχει ξεκινήσει από την πρώτη φάση του προγράμματος και πρόκειται να επεκταθεί έως τα τέλη Οκτωβρίου στους εξής τομείς:

  • Παροχή εξειδικευμένων ερευνητικών δεδομένων από το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) προς την κοινοπραξία των συμβούλων που υλοποιούν το πρόγραμμα.
  • Επικοινωνία του προγράμματος, της εξειδικευμένης ιστοσελίδας destinationmanagementplan.gr και των ερωτηματολογίων για τις τουριστικές επιχειρήσεις και την τοπική κοινωνία στους δύο προορισμούς προς τις επιχειρήσεις-Mέλη του ΣΕΤΕ.
  • Γνωμοδότηση του ΣΕΤΕ, της Marketing Greece και του ΙΝΣΕΤΕ επί των αρχικών σχεδίων διαχείρισης προορισμού για τη Ρόδο και τη Σαντορίνη, καθώς και του οδηγού προετοιμασίας (destination management guide) για την ανάπτυξη αντίστοιχων σχεδίων σε άλλους προορισμούς της χώρας.
  • Συμμετοχή και υποστήριξη του ΣΕΤΕ στις τελικές εκδηλώσεις για την παρουσίαση των σχεδίων στη Ρόδο, τη Σαντορίνη και σε άλλους τρεις προορισμούς της χώρας συμπεριλαμβανομένης της Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.