Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 50% έκπτωση στα προϊόντα του πωλητηρίου στην Πειραιώς 260 μόνο για την...

50% έκπτωση στα προϊόντα του πωλητηρίου στην Πειραιώς 260 μόνο για την Τετάρτη 17 Ιουλίου!

50% έκπτωση στα προϊόντα του πωλητηρίου στην Πειραιώς 260 μόνο για την Τετάρτη 17 Ιουλίου!

Το πωλητήριο του Φεστιβάλ Αθηνών στην Πειραιώς 260, ειδικά για την Τετάρτη 17 Ιουλίου, που θα είναι η τελευταία μέρα λειτουργίας της Πειραιώς 260, θα διαθέτει όλα τα προϊόντα του με 50% έκπτωση. Μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε αναμνηστικά του φετινού φεστιβαλικού καλοκαιριού! Από μπλουζάκια με εικαστικά από τις πρώτες χρονιές του φεστιβάλ που δημιουργήθηκαν ειδικά φέτος από το αρχειακό υλικό μας, μέχρι κοσμήματα που έφτιαξε η οργάνωση του περιοδικού δρόμου Σχεδία χρησιμοποιώντας παλιές αφίσες και προγράμματα του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου. Στη συλλογή του πωλητηρίου θα βρείτε επίσης οικολογικές κούπες, αρχειακές αφίσες, βεντάλιες, ποδιές μαγειρικής και τσάντες.

Ειδικά για την τελευταία μέρα του πωλητηρίου της Πειραιώς 260 εκτός από την έκπτωση 50%, οι δέκα πρώτοι πελάτες που θα αγοράσουν προϊόντα συνολικής αξίας άνω των 20 Ευρώ, θα λάβουν μία συλλεκτική σακούλα που φτιάχτηκε από τις φετινές αφίσες των παραστάσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.