Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το «Ηριδανός» στον Όμιλο Athenaeum Hotels

Το «Ηριδανός» στον Όμιλο Athenaeum Hotels

Την τέταρτη ξενοδοχειακή του μονάδα στην Αθήνα απέκτησε ο Όμιλος Athenaeum. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ξενοδοχειακός Όμιλος ενοικίασε το κλειστό από το 2012 5άστερο boutique hotel «Ηριδανός». 

Ο όμιλος Athenaeum Hotels σκοπεύει να επαναλειτουργήσει σύντομα το ξενοδοχείο, μετά από ανακαίνιση. 

Η μονάδα βρίσκεται ανάμεσα στην περιοχή Γκάζι και την Ομόνοια, στην κάθοδο της οδού Πειραιώς 78 και στη συμβολή της με την οδό Σαλαμίνος.

Σημειώνεται, ότι το ξενοδοχείο «Ηριδανός» ανήκει στην Probank Leasing της Εθνικής Τράπεζας (σ.σ. η οποία είχε ορίσει στον τελευταίο διαγωνισμό για το ακίνητο, ως ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα το ποσό των 37 χιλ. ευρώ). Πρόκειται για μία ξενοδοχειακή μονάδα δυναμικότητας 39 δωματίων, που διαθέτει εστιατόριο(που για ένα διάστημα φιλοξένησε το «Βαρούλκο» του Λευτέρη Λαζάρου), bar με θέα στην Ακρόπολη, γυμναστήριο, αίθουσα εκδηλώσεων, αίθουσα συνεδριάσεων 60 ατόμων και πλείστους λοιπούς χώρους αναψυχής.

Διεύρυνση του χαρτοφυλακίου

Στόχος του Ομίλου, που ολοένα μεγαλώνει την επιρροή του στην αγορά, είναι να αυξηθεί η δυναμική του στην ξενοδοχειακή «πίτα» της Αθήνας. Μιλάμε, με πιο απλά λόγια, για μία διάθεση επέκτασης του χαρτοφυλακίου του στην πρωτεύουσα.

Επισημαίνεται, ότι αυτή τη στιγμή και πέρα από την προσθήκη του Athenaeum Eridanus Luxury Hotel στα brands του, ο όμιλος Athenaeum Hotels Group, της Παναγιώτας Κελέση και του Γιάννη Ανδρικόπουλου, διαχειρίζεται τα εξής ξενοδοχεία:

Athenaeum Grand Hotel: Προδιαγραφών 4 αστέρων και δυναμικότητας 92 δωματίων και σουιτών. Λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2017.
Athenaeum Palace & Luxury Suites: Προδιαγραφών 4 αστέρων και δυναμικότητας 109 δωματίων και σουιτών: Λειτουργεί από τον Μάιο του 2018
Athenaeum Smart Hotel: Προδιαγραφών 4 αστέρων και δυναμικότητας 53 δωματίων. Λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2019.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.