Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Thomas Cook «απογειώνεται» για το πιο δραστήριο Σαββατοκύριακο της χρονιάς που...

Η Thomas Cook «απογειώνεται» για το πιο δραστήριο Σαββατοκύριακο της χρονιάς που διανύει

Σύμφωνα με την εταιρεία, η Ζάκυνθος βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους πολυσύχναστους προορισμούς για αυτό το καλοκαίρι, ενώ η εταιρεία πρόκειται να πραγματοποιήσει 46 πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Ελλάδα μόνο το τριήμερο 19, 20 και 21 Ιουλίου

  • Παρασκευή 19, Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Ιουλίου θα είναι το πιο δραστήριο Σαββατοκύριακο του έτους για την Thomas Cook
  • 000 άνθρωποι θα ταξιδέψουν αεροπορικώς με 244 πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο προς 47 προορισμούς
  • Θα καλυφθούν πάνω από 800.000 χιλιόμετρα …. απόσταση ίση με την πραγματοποίηση του γύρου της γης!
  • 600 εκπρόσωποι των ξενοδοχείων και θερέτρων της Thomas Cook θα απασχοληθούν αυτό το καλοκαίρι

Με τα σχολεία σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία να είναι κλειστά αυτό το Σαββατοκύριακο και με τους Βρετανούς να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η Thomas Cook προετοιμάζεται για το πιο πολυάσχολο Σαββατοκύριακο του έτους.

Η Thomas Cook Airlines έχει προγραμματίσει 244 εξερχόμενες πτήσεις προς 47 προορισμούς αυτό το Σαββατοκύριακο, με περισσότερους από 54.000 τουρίστες να ταξιδεύουν αεροπορικώς. Με 63.000 λεπτά πτήσης, θα διανυθούν τα 800.000 χιλιόμετρα απόσταση από 533 πιλότους της Thomas Cook Airlines – απόσταση ισοδύναμη με το γύρο της γης είκοσι φορές!

Η Τουρκία αναδείχθηκε στο Holiday Report 2019 της Thomas Cook ως ο δεύτερος πιο δημοφιλής προορισμός της εταιρείας, φέτος το καλοκαίρι, ξεπερνώντας την Ελλάδα και την Ισπανία. Αυτό το Σαββατοκύριακο, οι περιοχές Νταλαμάν και Αττάλεια στην Τουρκία πρόκειται να είναι οι δύο δημοφιλέστεροι προορισμοί για αποδράσεις, αφήνοντας την Μαγιόρκα στην τρίτη θέση.

Η Thomas Cook Airlines θα διαθέσει 1.638 ιπτάμενους συνοδούς που θα φροντίζουν τους πελάτες της στον αέρα και αναμένεται να προσφέρουν 6.000 κοκτέιλς gin-tonic και 18.000 καφέδες και τσάι, καθ ‘όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Οι πελάτες θα καθίσουν και θα χαλαρώσουν για να παρακολουθήσουν 14.553 ταινίες εν πτήση.

Το πιο δραστήριο Σαββατοκύριακο ξεκινά από τους πολυάσχολους καλοκαιρινούς μήνες του Ιουλίου και του Αυγούστου στα ξενοδοχεία, όπου μέσα στο καλοκαίρι 600 αντιπρόσωποι της εταιρείας θα είναι έτοιμοι για να βοηθήσουν τους πελάτες, ενώ θα πραγματοποιηθούν 106.000 δρομολόγια μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο και 60.000 συναντήσεις καλωσορίσματος. Οι πελάτες αναμένεται, επίσης, να πραγματοποιήσουν 320.000 ημερήσιες εκδρομές για να εξερευνήσουν τις τοπικές περιοχές.

Ο Paul Hutchings, Διευθύνων Σύμβουλος της Thomas Cook Group Airline, δήλωσε: «Η ομάδα του κέντρου ελέγχου επιχειρήσεων θα λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο από το κεντρικό γραφείο του Μάντσεστερ, αυτό το Σαββατοκύριακο, για να διαχειριστεί ένα εξαιρετικά γεμάτο χρονοδιάγραμμα, μαζί με τις ομάδες εδάφους στα αεροδρόμια της Μεγάλης Βρετανίας. Το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ θα είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο για αναχωρήσεις, με πάνω από 19.500 πελάτες να πετούν σε προορισμούς στην Ευρώπη και πέραν αυτών, το Κανκούν, η Νέα Υόρκη και το Ορλάντο, τις επόμενες τρεις ημέρες».

Ο Dean Thomas, Επικεφαλής Της Ομάδας Προορισμών της Thomas Cook Group, πρόσθεσε: «Αυτό το Σαββατοκύριακο σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού, αλλά για τις ομάδες μας στα ξενοδοχεία, είναι το αποκορύφωμα πολλών μηνών κατάρτισης και προετοιμασίας, για να εξασφαλίσουν ότι όλα θα είναι έτοιμα για τους παραθεριστές, όταν θα βγουν από το αεροπλάνο. Έχουμε λάβει πάνω από 6.000 αιτήσεις για τις 600 θέσεις αντιπροσώπων μας το φετινό καλοκαίρι, με αρμοδιότητες που περιλαμβάνουν από το να καλωσορίσουν τους πελάτες μας στο αεροδρόμιο, μέχρι να τους αναδείξουν το σημείο που δεν γνωρίζουν και προσφέρει την καλύτερη θέα για το ηλιοβασίλεμα στο νησί, οι ειδικοί μας είναι έτοιμοι για την καλοκαιρινή περίοδο που έρχεται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.