Αρχική Αεροπορικά Νέα Η airBaltic επεκτείνει την περίοδο πτήσεων από τη Ρίγα προς την Αθήνα

Η airBaltic επεκτείνει την περίοδο πτήσεων από τη Ρίγα προς την Αθήνα

Ρίγα. Η λετονική αεροπορική εταιρεία airBaltic ανακοινώνει την επέκταση της περιόδου πτήσεων μεταξύ Ρίγα και Αθήνας, για 2 πρόσθετους μήνες. Οι πτήσεις θα συνεχισθούν έως την 1η Δεκεμβρίου 2019 και θα ξεκινήσουν πάλι στις 4 Μαρτίου, 2020.

Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 2019 και του Ιανουαρίου 2020, η airBaltic θα πραγματοποιεί 2 εβδομαδιαίες πτήσεις από την Ρίγα προς την Αθήνα. Οι επιβάτες θα επιβιβάζονται στο Airbus A220-300 για την πτήση διάρκειας 3 ωρών και 10 λεπτών. Το πλήρες πρόγραμμα πτήσεων της airBaltic είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, www.airbaltic.com.

 

Η airBaltic εξυπηρετεί περισσότερους από 70 προορισμούς από τη Ρίγα, το Ταλίν και το Βίλνιους, προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προορισμούς καθώς και βολικές συνδέσεις μέσω της Ρίγα, προς το δίκτυο της εταιρείας που καλύπτει ευρωπαϊκούς προορισμούς, τη Σκανδιναβία, την CIS (Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών) και τη Μ. Ανατολή. Την θερινή περίοδο 2019, η airBaltic εγκαινίασε νέα δρομολόγια από τη Ρίγα προς το Δουβλίνο, τη Στουτγάρδη και το Λβιβ, καθώς και προς την Κω και τη Μινόρκα.

 

Η airBaltic εν συντομία:

Η airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) είναι η πιο χρονικά ακριβής αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και συνδέει την περιοχή της Βαλτικής με περισσότερους από 70 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μ. Ανατολή και την CIS. Η airBaltic είναι ανώνυμη εταιρεία με έτος ίδρυσης το 1995. Βασικός μέτοχος είναι το Λετονικό κράτος, κάτοχος του 80,05% ενώ ο Δανός επενδυτής Lars Thuesen κατέχει περίπου το 20% μέσω της ιδιόκτητης Aircraft Leasing 1 SIA. Ο στόλος της airBaltic αποτελείται από 39 αεροσκάφη – 19 Airbus A220-300, 8 Boeing 737 και 12 Bombardier Q400Next Gen. Η airBaltic έχει βραβευθεί πολλαπλά με διεθνείς διακρίσεις για τις εξαιρετικές και καινοτόμες υπηρεσίες της. Το 2017, η εταιρεία βραβεύθηκε με τη διάκριση CAPA Regional Airline of the Year, ενώ το 2018 η airBaltic διακρίθηκε με το ATW Airline Industry Achievement Award ως Market Leader της Χρονιάς. Η airBaltic πέτυχε την καλύτερη επίδοση χρονικής ακρίβειας πτήσεων τα έτη 2014, 2015, 2016, 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.