Αρχική Βραβεία Δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο για το The Royal Apollonia...

Δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο για το The Royal Apollonia από την TUI Nordic

Τhe Royal Apollonia στη Λεμεσό

Σημαντικές διακρίσεις που πιστοποιούν την ποιότητα της φιλοξενίας που απολαμβάνουν οι επισκέπτες του Τhe Royal Apollonia στη Λεμεσό, έλαβε το πεντάστερο ξενοδοχείο της Louis Hotels. Συγκεκριμένα το The Royal Apollonia έλαβε τρία βραβεία για το έτος 2018, εκ των οποίων τα δύο χρυσά και ένα αργυρό, σε διαφορετικές κατηγορίες από τον διεθνή οργανισμό διοργάνωσης ταξιδιών, TUI Nordic.

Πιο αναλυτικά, απονεμήθηκε στο The Royal Apollonia χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Άριστη εξυπηρέτηση από το προσωπικό», χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Γενική εντύπωση» του ξενοδοχείου και αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία «Καθαριότητα».

Για να απονεμηθεί ένα μετάλλιο συγκεντρώνονται οι βαθμολογίες των επισκεπτών του ξενοδοχείου από συγκεκριμένα ερωτηματολόγια που ετοιμάζει ο οργανωτής ταξιδιών μετά τη διαμονή τους. Έτσι αξιολογείται ποσοτικά και ποιοτικά η εμπειρία που απολαμβάνουν οι επισκέπτες σε όλα τα επίπεδα για τα οποία το The Royal Apollonia έχει βραβευθεί από διεθνείς οργανισμούς σε πολλές περιπτώσεις.

Το ξενοδοχείο συνδυάζει την πολυτελή φιλοξενία με την εκπληκτική θέα της Μεσογείου και την γαλήνια ατμόσφαιρα ενός παραθαλάσσιου ξενοδοχείου. Το The Royal Apollonia, είναι τοποθετημένο σε κεντρικό σημείο της τουριστικής περιοχής και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία. Το Royal Spa προσφέρει ένα εκτενές φάσμα θεραπειών για την ευεξία του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος, μέσα σε ένα περιβάλλον απόλαυσης για τις αισθήσεις. Στο Royal Apollonia στεγάζεται το δημοφιλές εστιατόριο Akakiko που προσφέρει Ασιατική κουζίνα ως επίσης και το Meze by Elliniko που προσφέρει γαστριμαργικά ταξίδια σε αυθεντικές Ελληνικές γεύσεις.

Απολαύστε φέτος τη μοναδική εμπειρία διαμονής στα ξενοδοχεία της Louis Hotels και χαρίστε στον εαυτό σας ξέγνοιαστες στιγμές, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κάνοντας έγκαιρα την κράτηση σας μέσω της ιστοσελίδας της Louis Hotels, www.louishotels.com και επιβραβευθείτε με την πρώτη κιόλας κράτηση! Mε την δωρεάν εγγραφή στο πρόγραμμα My LH Points κερδίζετε αυτόματα επιπρόσθετη έκπτωση 3% και αναλόγως της συγκομιδής βαθμών στο καλάθι σας, κατατάσσεστε στο αντίστοιχο επίπεδο έκπτωσης για την επόμενη σας κράτηση σε ένα από τα ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.