Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Βράβευση της ακτής του Eliros Mare με «Γαλάζια Σημαία»

Βράβευση της ακτής του Eliros Mare με «Γαλάζια Σημαία»

Η ακτή του Eliros Mare κατέκτησε για 4η συνεχή χρονιά το βραβείο της «Γαλάζιας Σημαίας», ένα σύμβολο ποιότητας που απονέμεται με αυστηρά κριτήρια περιβαλλοντικής διαχείρισης, υποδομών, ασφάλειας και καθαριότητας σε οργανωμένες ακτές. Η απονομή του βραβείου και έπαρση της σημαίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019. Εκτός από το διευθυντή και το προσωπικό του ξενοδοχείου στην τελετή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του δήμου Αποκορώνου και επισκέπτες του Eliros Mare. Η βράβευση με Γαλάζια Σημαία είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών του προσωπικού του Eliros Mare ώστε η ακτή του ξενοδοχείου να πληροί όλες τις προϋποθέσεις οργάνωσης, προσβασιμότητας, καθαριότητας, ποιοτικών υποδομών και ασφάλειας. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να απολαμβάνουν μια παραλία ασφαλή, καθαρή και ιδανική για αναψυχή. Το 2019 βραβεύτηκαν συνολικά 515 ακτές σε όλη την χώρα, καθώς και 15 μαρίνες και 4 σκάφη αειφόρου τουρισμού, με την Ελλάδα να κατακτά τη 2η θέση παγκοσμίως.

Η ακτή του Eliros Mare κατέκτησε για 4η συνεχή χρονιά το βραβείο της «Γαλάζιας Σημαίας», ένα σύμβολο ποιότητας που απονέμεται με αυστηρά κριτήρια περιβαλλοντικής διαχείρισης, υποδομών, ασφάλειας και καθαριότητας σε οργανωμένες ακτές.

Η απονομή του βραβείου και έπαρση της σημαίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019. Εκτός από το διευθυντή και το προσωπικό του ξενοδοχείου στην τελετή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του δήμου Αποκορώνου και επισκέπτες του Eliros Mare.

Η βράβευση με Γαλάζια Σημαία είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών του προσωπικού του Eliros Mare ώστε η ακτή του ξενοδοχείου να πληροί όλες τις προϋποθέσεις οργάνωσης, προσβασιμότητας, καθαριότητας, ποιοτικών υποδομών και ασφάλειας. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να απολαμβάνουν μια παραλία ασφαλή, καθαρή και ιδανική για αναψυχή.

Το 2019 βραβεύτηκαν συνολικά 515 ακτές σε όλη την χώρα, καθώς και 15 μαρίνες και 4 σκάφη αειφόρου τουρισμού, με την Ελλάδα να κατακτά τη 2η θέση παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.