Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά O Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, Η πρώτη ελληνική εταιρεία μέλος της Global Hotel...

O Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, Η πρώτη ελληνική εταιρεία μέλος της Global Hotel Alliance

Divani Caravel

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξής του, αλλά και με όραμα τη συνεχή βελτίωση και ενδυνάμωση των υπηρεσιών και εμπειριών που προσφέρει στους επισκέπτες του, καινοτομεί για ακόμη μία φορά και ανακοινώνει την ένταξή του στη μεγαλύτερη ανεξάρτητη ξενοδοχειακή συμμαχία παγκοσμίως,  τη Global Hotel Alliance, με περισσότερα από 550 ξενοδοχεία σε 75 χώρες παγκοσμίως.

Με αυτή την στρατηγική κίνηση, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, ενδυναμώνει την θέση του στην παγκόσμια αγορά, επιτυγχάνοντας παράλληλα συνέργειες, με παγκόσμιες πολυτελείς αλυσίδες ξενοδοχείων, όπως τον όμιλο ξενοδοχείων Kempinski, τον όμιλο Viceroy, Omni Hotels & Resorts, τα ξενοδοχεία Marco Polo και τα Corinthia Hotels, ενώ παράλληλα προσθέτει στις παροχές του το παγκόσμιο πρόγραμμα επιβράβευσης DISCOVERY, προσφέροντας στους επισκέπτες του, προνόμια και οφέλη παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τον  Chris Hartley, Διευθύνoντα Σύμβουλο της GHΑ: “ ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, αποτελεί την τέλεια αφορμή, για την είσοδο της Global Hotel Alliance στην ελληνική αγορά. Η Ελλάδα είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους προορισμούς στον κόσμο και είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν τόσο ισχυρό και πολυτελή συνεργάτη, με πλούσια ιστορία στον κλάδο του τουρισμού και τον τομέα της φιλοξενίας.”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, Σπύρος Α. Διβάνης προσθέτει: “Μετά από έξι δεκαετίες ισχυρής και αδιάκοπης παρουσίας στον ελληνικό τουρισμό, ο Όμιλός μας συνεχίζει να είναι ηγέτης του τουριστικού κλάδου και πιο συγκεκριμένα πρωταγωνιστής στον κλάδο πολυτελών ξενοδοχείων, με ολοκληρωμένο φάσμα παροχών, όντας η πρώτη Ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα μέλος της Global Hotel Alliance. Είμαστε βέβαιοι ότι θα επωφεληθούμε τόσο από τη συνεργατική προσέγγιση όσο και από την εκτεταμένη αναγνωρισιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, που θα μας προσφέρει αυτή η συνεργασία “.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.