Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ακυρώσεις παραστάσεων και αλλαγές στην ώρα έναρξης

Ακυρώσεις παραστάσεων και αλλαγές στην ώρα έναρξης

Λόγω των εκδηλώσεων στη Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και της δυνατής μουσικής που θα παρεμποδίζει την ομαλή έκβαση των παραστάσεων στην Πειραιώς 260, σας ανακοινώνουμε τις παρακάτω αλλαγές:

  • Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου:

1) Οι παραστάσεις της Τραγωδίας του Βασιλιά Ριχάρδου Γ’ από τον θίασο Ορχήστρα των Μικρών Πραγμάτων ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ για τις 15 και 16 Ιουνίου. Η παράσταση θα παιχτεί μόνο την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 του μηνός. Όλα τα εισιτήρια θα μεταφερθούν στις δύο αυτές μέρες.

2) Η παράσταση του Σαββάτου της Ανδρονίκης Μαραθάκη Its not about if you will love me tomorrow – part 2, το Σάββατο 15 Ιουνίου θα ξεκινήσει στις 20:00 αντί για τις 21:00.

  • Παρασκευή 21, Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Ιουνίου

Όλες οι παραστάσεις στην Πειραιώς 260 θα ξεκινήσουν στις 20:00 αντί για τις 21:00: Γιαννούλα η Κουλουρού του Γιώργου Παπαγεωργίου, Καλοκαιρινά μπάνια των Κ.Κουτσολέλου-Β.Καμαράτου, Το κορίτσι από το εργοστάσιο της ομίχλης του Thom Luz.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.