Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο ισραηλινός Όμιλος Brown Hotels επενδύει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο ισραηλινός Όμιλος Brown Hotels επενδύει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μεταξύ των μεγάλων παικτών από το εξωτερικό, όπως η Marriot, η Wyndham, η TUI, η Accor, η Fattal, η Mirum, καθώς και αρκετές κινεζικές εταιρείες, που εμπλέκονται σε μεγάλα project στην Ελλάδα, συμπεριλαμβάνεται κι ο ισραηλινός Όμιλος Brown Hotels.

H ισραηλινή αλυσίδα Brown Hotels, αγόρασε έξι ακίνητα στην Αθήνα (κοντά στην πλατεία Συντάγματος, στην πλατεία Κοτζιά, στο Κολωνάκι, στο Μετς και στα Εξάρχεια) και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση δύο ακόμη κτηρίων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με σκοπό τη μετατροπή τους σε boutique ξενοδοχεία που θα απευθύνονται κυρίως σε νεαρής ηλικίας ταξιδιώτες.

Πρόκειται για μία ραγδαία αναπτυσσόμενη στον κλάδο των καταλυμάτων εταιρεία, η οποία αυτή τη στιγμή διατηρεί στο χαρτοφυλάκιό της 8+1 μονάδες. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εξής:

– Brown TLV Urban Hotel (Τελ Αβίβ)
– Brown Beach House Hotel (Τελ Αβίβ)
– Brown Beach Hotel (Κροατία)
– Poli House (Τελ Αβίβ)
– Dave Gordon (Τελ Αβίβ)
– Lighthouse Hotel (Τελ Αβίβ)
– Villa Brown (Ιερουσαλήμ)
 Villa Ba’Moshava (Ιερουσαλήμ)
– Theodor (Τελ Αβίβ – θα ανοίξει τις πύλες του προσεχώς, μες στο καλοκαίρι του 2019)

Η Αθήνα, θεωρείται μία από τις μεγάλες ευκαιρίες της Brown Hotels να κάνει engagement στην ελληνική αγορά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ισραηλινή εταιρεία θα εμπλακεί στην επένδυση για την επανέναρξη του παλιού ξενοδοχείου «La Mirage» στην Ομόνοια.

Στις 7 Μαρτίου του 2018 είχε αναδειχθεί πλειοδότρια η εταιρεία «Ιωαννίδης ΙΚΕ», για τη μίσθωση του «La Mirage» (σ.σ. η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων είχε διενεργήσει το διαγωνισμό για λογαριασμό του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας). Στη συνέχεια, η εταιρεία συμφερόντων του κου Στέλιου Ιωαννίδη υπομίσθωσε το ακίνητο στη Brown Hotels, για τη δημιουργία νέας πολυτελούς μονάδας στο εγκαταλελειμμένο κτίριο. Μάλιστα, στην υπογραφείσα σύμβαση υπήρχε πρόβλεψη από την ΥΠΑΑΠΕΔ για υποχρεωτική επένδυση ύψους 5 εκατ. ευρώ στο ακίνητο αυτό καθ’ αυτό.

Αναφέρεται επίσης ότι η Brown Hotels ετοιμάζεται για περαιτέρω διείσδυση στην ξενοδοχειακή «πίτα» της πρωτεύουσας. Καθώς σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο Ισραηλινός Όμιλος σκοπεύει να επενδύσει στο παλιό ξενοδοχείο προδιαγραφών 4 αστέρων και δυναμικότητας 167 δωματίων Acropol, στην οδό Πειραιώς 1. 

Επίσης η Brown Hotels έχει εξαγοράσει και το πολυώροφο κτίριο στη συμβολή του πεζόδρομου της «Μαρίκας Κοτοπούλη» με την οδό Βερανζέρου στην Ομόνοια και για εκεί, εξίσου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανοίξει τις πύλες του νέα ξενοδοχειακή μονάδα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.