Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δράσεις του ΕΟΤ για προώθηση της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης στη Γερμανία

Δράσεις του ΕΟΤ για προώθηση της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης στη Γερμανία

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση στην Ερφούρτη, στις 5 Ιουνίου

Δράσεις δημοσίων σχέσεων σε τέσσερις γερμανικές πόλεις υλοποίησε στις αρχές Ιουνίου η Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας, στο πλαίσιο της εθνικής τουριστικής στρατηγικής για προώθηση του city break τουρισμού στην Ελλάδα, επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 2 Ιουνίου έλαβε μέρος με ειδικό περίπτερο σε εκδήλωση του αεροδρομίου του Ντίσελντορφ με θέμα «DUS Destination Day», η οποία διοργανώθηκε σε συνεργασία με τα τουριστικά γραφεία που εδρεύουν σε αυτό και με προσκεκλημένους το επιβατικό κοινό-τουρίστες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η εκπρόσωπος της Υπηρεσίας, κα Αρετή Πρίνου, παρουσίασε την Ελλάδα ως προορισμό διακοπών για όλες τις εποχές του έτους, καθώς και την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ως city break προορισμούς, που ταυτόχρονα προσφέρουν τη δυνατότητα γνωριμίας του επισκέπτη με την ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας, αντίστοιχα.

Άποψη του ελληνικού περιπτέρου στην εκδήλωση με θέμα «DUS Destination Day», που πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουνίου στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ.

Επίσης, η Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας συμμετείχε σε τρεις ενημερωτικές εκδηλώσεις στο Βερολίνο (4 Ιουνίου), στην Ερφούρτη (5 Ιουνίου) και στην Λειψία (6 Ιουνίου), που διοργάνωσε ο γερμανικός Τ.Ο LMX Touristik για ιδιοκτήτες και εκπροσώπους συνεργαζόμενων τουριστικών γραφείων στις πόλεις αυτές και στην ευρύτερη περιοχή. Σε επιλεγμένους εξωτερικούς χώρους και σε ατμόσφαιρα beach party, οι περίπου 100 συμμετέχοντες σε κάθε πόλη είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αθήνας και της Αττικής ως προορισμού για ολιγοήμερες και όχι μόνο διακοπές και να λάβουν πληροφορίες και προωθητικό υλικό από το ειδικά διαμορφωμένο info desk της Ελλάδας. Ακόμα, στους νικητές διαγωνισμού γνώσεων με θέμα την Ύδρα προσφέρθηκαν φιλοφρονητικά δώρα, που περιλάμβαναν ελληνικά κρασιά, πάνινο σακίδιο ώμου και πετσέτα με το λογότυπο του  ΕΟΤ.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.