Αρχική Δήμοι Ανάδειξη του ποδηλατικού και Θαλάσσιου Τουρισμού στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες!

Ανάδειξη του ποδηλατικού και Θαλάσσιου Τουρισμού στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες!

Με στόχο την προβολή ειδικών Τουριστικών «προϊόντων» συνεχίζει δυναμικά το πρόγραμμα ενεργειών προβολής ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον Ιούνιο.

Πιο συγκεκριμένα, το διάστημα 9-12 Ιουνίου οργανώθηκε στη Νάξο επίσκεψη έμπειρων Γερμανών δημοσιογράφων που συνεργάζονται με πλήθος καθιερωμένων Γερμανικών και Γερμανόφωνων Μέσων όπως, Südkurier, Passauer Neue Presse, “Berliner Zeitung”. Οι συμμετέχοντες μαγεύτηκαν από τη μοναδική γοητεία που ασκεί ο προορισμός με τα γραφικά χωριά, τις αμέτρητες εξωτικές ακτές και το γαστρονομικό πλούτο. Ωστόσο μέλημα τους ήταν να αναδείξουν έναν ακόμη «κρυμμένο θησαυρό» που και κατά την εκτίμηση τους, μπορεί να έχει σημαντική απήχηση στο κοινό με ειδικά ενδιαφέροντα, τις ποδηλατικές διαδρομές του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων. Για το λόγο αυτό, βίωσαν δύο ημέρες «πάνω στο πετάλι» την ποδηλατική εμπειρία που προσφέρει η Νάξος, ώστε να εκθέσουν τις εντυπώσεις τους στο κορυφαίο έντυπο για τον ποδηλατικό Τουρισμό, «Bike & Travel».

Ταυτόχρονα με τους Γερμανούς δημοσιογράφους, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διασφάλισε την παρουσία και συνέβαλλε στη φιλοξενία έγκριτης ταξιδιωτικής συντάκτριας της διεθνούς Βρετανικής εφημερίδας «Evening Standard» που όμως ακολούθησε μία διαφορετική διαδρομή για να ζήσει ξεχωριστές εμπειρίες. Η δημοσιογράφος εξερεύνησε «διά θαλάσσης» τη Νότια Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες και με άριστες εντυπώσεις από το ταξίδι πρόκειται να αναδείξει τα νησιά και τις δυνατότητες θαλάσσιου Τουρισμού που προσφέρουν, σε αφιέρωμα στο διαδικτυακό τόπο της Evening Standard, με περισσότερους από 14 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα!

«Η προβολή του Δήμου στηρίζεται σε συγκεκριμένη στρατηγική που διέπει κάθε δράση μας και αποσκοπεί στην ανάδειξη των εξειδικευμένων Τουριστικών προϊόντων μας, χωρίς να γίνονται σπατάλες. Αποφεύγουμε λοιπόν τις τυχαίες ενέργειες και προσπαθούμε κάθε μας κίνηση να αποδίδει τα μέγιστα και να εξυπηρετεί τις ανάγκες των προορισμών και των επαγγελματιών μας», δήλωσε ο νέος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Λιανός σχετικά με τις παραπάνω δημοσιογραφικές αποστολές που αναμένεται να προκαλέσουν δημοσιότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδιώτες με ποιοτικά χαρακτηριστικά στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δράσεις προέκυψαν έπειτα από προγραμματισμένες επαφές του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις εκθέσεις Τουρισμού στο Βερολίνο (ΙΤΒ 2019) και το Λονδίνο (WTM 2018), σε συνεννόηση με εξειδικευμένη εταιρία Τουριστικού Μάρκετινγκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.