Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά GRECOTEL CASA MARRON: Ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο για τις απόλυτες boho διακοπές ανοίγει...

GRECOTEL CASA MARRON: Ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο για τις απόλυτες boho διακοπές ανοίγει σήμερα τις πύλες του

Grecotel Casa Marron

Ο Όμιλος Grecotel, η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελλάδα, με την υλοποίηση του επιχειρηματικού της πλάνου που περιλαμβάνει την ριζική ανακαίνιση και επέκταση 5 πολυτελών ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, συνολικού ύψους 42 εκατομμυρίων ευρώ, ενισχύει και αναβαθμίζει το portfolio των ξενοδοχείων της με τη λειτουργία του ολοκαίνουριου Casa Marron στην Πελοπόνvησο, που υποδέχεται σήμερα τους πρώτους επισκέπτες για το καλοκαίρι του 2019.

Grecotel Casa Marron

Tο εκθαμβωτικό Grecotel Casa Marron, (πρώην Lakopetra Beach), μεταμορφώθηκε στον απόλυτο προορισμό για τους εκλεκτούς επισκέπτες του προσφέροντας ένα πολυτελές all inclusive προιόν, αλλάζοντας τον χάρτη στις καλοκαιρινές διακοπές. «Επενδύσαμε στην ανάδειξη ενός ξεχωριστού θερέτρου, που αποτελεί έναν από τους πιο μαγευτικούς τόπους και αγαπημένους προορισμούς σε όλη την Πελοπόννησο», δήλωσε για το Casa Marron ο Γενικός Διευθυντής της Grecotel, Bασίλης Μηναδάκης. «Η ριζική ανακαίνιση του γνωστού Lakopetra Beach, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό καλοκαίρι, φέρνοντας ‘‘μποέμικο αέρα’’, σ΄ ένα μαγικό τοπίο».

Grecotel Casa Marron

Το ανακαινισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα πλέον «τρίτης γενιάς», της Grecotel που συνδυάζει το μοντέρνο με το μεσογειακό ύφος είναι εμπνευσμένο από το τοπικό αρχιτεκτονικό ύφος και συνθέτει με απόλυτη ισορροπία το παραδοσιακό και το σύγχρονο, χρωματισμένο με ευφάνταστες εξωτικές πινελιές. Ο σχεδιασμός του αποκαλύπτει την υψηλή αισθητική του συγκροτήματος, αναδεικνύοντας παράλληλα το μαγευτικό σκηνικό της ελληνικής φύσης. To Casa Marron δανείζεται το όνομά του από το χρώμα της εύφορης Πελοποννησιακής γης στρέφοντας ταυτόχρονα το βλέμμα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

 

Στην πανέμορφη παραλία της Λακόπετρας, σε μια έκταση 80.000 τ.μ. διατρέχοντας ένα μοναδικό τοπίο, ανάμεσα σε εξωτικούς φοίνικες, ελιές και πολύχρωμους κήπους που δροσίζονται από εντυπωσιακές πισίνες, το Casa Marron αναβαθμίζεται σε κορυφαία επιλογή θερινών διακοπών, που συνδυάζει αρμονικά την απόλυτη ασφάλεια με την απόλυτη ελευθερία για όλη την οικογένεια. Στα 172 φωτεινά, ηλιόλουστα δωμάτια του κεντρικού κτιρίου, καθώς και στα 92 ευρύχωρα μπανγκαλόους με δυο ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, βεράντες και ιδιωτικούς κήπους με εξωτερικό ντους για σύνδεση με τη φύση και ανεμπόδιστη θέα στους πολύχρωμους κήπους που κατηφορίζουν στη θάλασσα, το «μέσα» γίνεται ένα με το «έξω», απελευθερώνοντας μια ξεχωριστή ζεν αύρα.

Η γαστρονομία στο απόγειό της

H Grecotel, έχει ξεχωρίσει από την ίδρυσή της για τις μοναδικές επιλογές που προσφέρει στους χώρους εστίασης των ξενοδοχείων της. Πρώτη στη χώρα μας από τη δεκαετία του ’80, με την αλάνθαστη και πρωτοποριακή «συνταγή» της, εισήγαγε τις τοπικές γεύσεις και τα προϊόντα της κάθε περιοχής, όπου εδράζονται τα ξενοδοχεία της, στους πλούσιους μπουφέδες των εστιατορίων.

Οι γαστρονομικές επιλογές στα 13 εστιατόρια και μπαρ του Casa Marron που περιλαμβάνονται σε όλα τα all inclusive πακέτα εκπλήσσουν και τους πιο apetit-ικούς με τη bohemian ατμόσφαιρα να συμβάλλει σε μια ανεπιτήδευτη ευεξία. Η πλατεία κοντά στο κεντρικό κτίριο φιλοξενεί ένα εντυπωσιακό εστιατόριο με barbeque και αμέτρητες απολαύσεις από τις κουζίνες του κόσμου. Στην Plaz Marron τα a la carte εστιατόρια και μπαρ πάνω στο κύμα προσφέρουν «μαμαδίστικο» φαγητό και γλυκούς πειρασμούς όλη την ημέρα, ενώ ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος με χειροποίητες πίτες, σφολιάτες και κρουασάν ενθουσιάζει τόσο τους μεγαλύτερους όσο και τους μικρότερους επισκέπτες.

Ό,τι κι αν δοκιμάσετε είναι εκπληκτικό. Νόστιμα πιάτα που επιβεβαιώνουν την άψογη παρουσίασή τους, ποικιλία γεύσεων και γαστριμαργικές προτάσεις που συναρπάζουν, φρέσκα φρούτα και λαχανικά και εκλεκτά κρασιά από κάθε γωνιά της γης.

Μια μαγική σκηνή με ζωντανή μουσική για shows, χορό και κεφάτα πάρτι υπόσχεται ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, ενώ οι εντυπωσιακές νέες πισίνες στους κήπους με κρυστάλλινα νερά και αναπάντεχες εξωτικές υπαίθριες γωνιές, ενθουσιάζουν και υπόσχονται στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.

Η Grecotel χτίζοντας πάνω στις υγιείς επιχειρηματικές βάσεις που έχει θέσει εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, κάνει μια ακόμα “ξενοδοχειακή επανάσταση”, κατακτώντας την καρδιά Ελλήνων και ξένων επισκεπτών που θέλουν να απολαύσουν τις απόλυτες boho οικογενειακές διακοπές. Ήδη το νέο Grecotel Casa Marron, έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και εγκωμιαστικά σχόλια, που επιβεβαιώνουν την επιτυχία των στρατηγικών επιλογών του Ομίλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.