Αρχική FedHATTA FedHATTA: Να στηρίξουμε όλους τους υποψήφιους από τον τουρισμό στις επερχόμενες εκλογές

FedHATTA: Να στηρίξουμε όλους τους υποψήφιους από τον τουρισμό στις επερχόμενες εκλογές

Ανοιχτή πρόσκληση για τη στήριξη όλων των υποψήφιων  του τουριστικού κλάδου στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, ανεξαρτήτως «πολιτικού χρώματος», απευθύνει η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA).

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Λ. Τσιλίδης, δήλωσε: «Η συμβολή του τουρισμού στην οικονομία, στην απασχόληση, στις επενδύσεις και στην ανάπτυξη, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο, αλλά κυρίως στην τοπική κοινωνία, είναι εξαιρετικά σημαντική και πολυδιάστατη. Για το λόγο αυτό υπερβαίνει την πολιτική και κυρίως τη μικροπολιτική.

Καλούμε τον κάθε ένα από εμάς να στηρίξει ανθρώπους που ασχολούνται ενεργά με τον τουρισμό, ανθρώπους που εξ επαγγέλματος είναι εξωστρεφείς, με ευρύτητα σκέψης και επαγγελματικού αντικειμένου. Άλλωστε στον τουρισμό δεν χωράει αντιπαράθεση, υπάρχει μόνο μια λέξη, η σύνθεση.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.