Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Celebrity Edge στις 30.05.2019 για πρώτη φορά στον Πειραιά!

Το Celebrity Edge στις 30.05.2019 για πρώτη φορά στον Πειραιά!

Το Celebrity Edge στις 30.05.2019 για πρώτη φορά στον Πειραιά!

Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Edge φτάνει για πρώτη φορά στις 30 Μαϊου στον Πειραιά.

Έχοντας ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2018 το πρώτο του δρομολόγιο, ύστερα από 4 χρόνια κατασκευής, πραγματοποίησε κρουαζιέρες τους προηγούμενους μήνες στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική και συνεχίζει τώρα το ταξίδι του στην Μεσόγειο με κρουαζιέρες (από 7 έως και 11 διανυκτερεύσεις) και λιμάνια αναχώρησης τη Ρώμη (Τσιβιταβέκια) και τη Βαρκελώνη.

Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει δυνατότητα φιλοξενίας 2.918 επισκεπτών σε 1.467 δωμάτια και 1.320 μέλη πληρώματος.  Εκτείνεται σε 14 καταστρώματα και με το design του που επιμελήθηκε η Kelly Hoppen, ο Tom Wright και οι 3Deluxe θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες με τη πολυτέλειά του και τη προσοχή στην λεπτομέρεια.

Επίσης, διαθέτει νέες κατηγορίες καμπινών όπως οι καμπίνες με την Infinite Veranda που είναι 23% μεγαλύτερες σε σχέση με μια κανονική καμπίνα, νέες σουίτες (Iconic Suite, Edge Villa, Penthouse Suite, Sky Suite, Royal Suite), χώρους με αποκλειστική πρόσβαση για όσους διαμένουν σε σουίτες (όπως το Retreat) και καινοτόμες υπηρεσίες εστίασης.

Η Celebrity Cruises εγκαινίασε συνεργασία με το American Ballet Theatre, το οποίο θα παρουσιάσει επιλεγμένες παραγωγές εν πλώ ενώ στο θέατρο που φιλοξενεί μέχρι και 900 θεατές 10 γιγαντοοθόνες θα προσφέρουν αξέχαστα shows.

Η Celebrity Cruises προφέρει μοναδική γαστρονομική εμπειρία για τους επιβάτες του Celebrity Edge! Θα μπορούν να γευτούν υψηλή γαστρονομία με την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρια Michelin Daniel Bouloud. Τα 14 διαφορετικά εστιατόρια καφέ και μπαρ θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες σε όλες τις κουζίνες του κόσμου.

To Edge εντυπωσιάζει με το καινοτόμο «χαλί» του, το Magic Carpet, με μέγεθος ενός γηπέδου τένις, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 100 επιβάτες και ανεβοκατεβαίνει στα 16 επίπεδα του πλοίου φθάνοντας μέχρι το επίπεδο της θάλασσας. Μεταμορφώνεται από εστιατόριο στον 16 ο όροφο, σε προέκταση του χώρου της πισίνας στον 14 ο όροφο.

Τα παιδιά και οι έφηβοι στο Camp at Sea και στο Basement μπορούν να συμμετέχουν σε μια σειρά 500  δραστηριοτήτων που εναλλάσσονται και καλύπτουν διαφορετικές κατηγορίες ενδιαφερόντων (Τέχνη, Κατασκευές, Γαστρονομία, STEM).

Εκτός από τον χώρο της πισίνας οι επιβάτες θα εντυπωσιαστούν από το Rooftop Garden όπου μπορούν να χαλαρώσουν και το βράδυ να δειπνήσουν ή να απολαύσουν κάτω από τον έναστρο ουρανό ταινία ή να απολαύσουν ζωντανή μουσική.

Ένας άλλος αγαπημένος χώρος- με πρόσβαση μόνο σε ενήλικες- είναι το Solarium. Καλυμμένο από τζάμι που διαπερνά ο ήλιος οι επιβάτες μπορούν να κάνουν ηλιοθεραπεία και να χαλαρώσουν στον χώρο της πισίνας.

Ο χώρος του spa είναι μοναδικός. Αναπτύσσεται σε 3.962 τ.μ. με 23 διαφορετικές αίθουσες ενώ διαθέτει  μια σουίτα όπου προσφέρονται 124 διαφορετικές θεραπείες. Στο Celebrity Edge οι επισκέπτες θα βρουν και το μοναδικό Kerastase Institute εν πλώ.

Τέλος το Celebrity Edge αποτελεί ιδανική επιλογή για συνέδρια και incentives. Οι ενδιαφερόμενοι για τη διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων και συναντήσεων μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στην αίθουσα του θεάτρου μέχρι μικρότερες αίθουσες άρτια εξοπλισμένων χωρητικότητας από 20 έως 134 συμμετεχόντων.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικές κρουαζιέρες, που περιλαμβάνουν προορισμούς, σε Ανατολική και Δυτική Καραϊβική καθώς και Μεσόγειο.

www.navigator.gr
Το 1ο online cruise shop στην Ελλάδα

Διεύθυνση:
Navigator Travel & Tourist Services Ltd.
Ακαδημίας 32, 10672 Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: (+30) 210 3609801 Fax: (+30) 2103639921
email: 
cruises@navigator.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.