Αρχική Αθλητικά Το 4ο Messinia Pro-Am επιστρέφει στην Costa Navarino 19-22 Φεβρουαρίου 2020

Το 4ο Messinia Pro-Am επιστρέφει στην Costa Navarino 19-22 Φεβρουαρίου 2020

50 ομάδες θα διαγωνισθούν στα βραβευμένα γήπεδα The Dunes Course και The Bay Course

Για 4η συνεχή χρονιά η Costa Navarino διοργανώνει το  διεθνές τουρνουά γκολφ Messinia Pro-Am από τις 19 έως τις 22 Φεβρουαρίου 2020, με συμμετοχές από λάτρεις του γκολφ από όλο τον κόσμο.  

50 ομάδες αποτελούμενες από έναν επαγγελματία και 3 ερασιτέχνες γκολφέρ θα συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά, το οποίο διεξάγεται στα βραβευμένα γήπεδα 18 οπών της Costa Navarino, The Dunes Course και The Bay Course

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διεξαγωγής του 3ου Messinia ProAm, με συμμετοχές μεταξύ άλλων, του Αμερικανού ηθοποιού Bill Murray, του πρώην διεθνή παίκτη του ράγκμπι Mike Tindall, καθώς και του πρώην αθλητή του μπάσκετ Joe Arlauckas,  το 4o Messinia ProAm θα φιλοξενήσει ξανά τους φίλους του αθλήματος, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, εντός και εκτός γηπέδων. 

Η δράση ξεκινά κάθε μέρα στο δυο γήπεδα με φόντο τα αιωνόβια ελαιόδεντρα και την πλούσια Μεσσηνιακή βλάστηση, σε συνδυασμό με τη θέα στο Ιόνιο πέλαγος και τον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου, ενώ συνεχίζεται εκτός των γηπέδων με θεματικές βραδιές και εκδηλώσεις και βραβεύσεις για τις καλύτερες ομαδικές και τις ατομικές επιδόσεις.  

Το Messinia Pro-Am διοργανώνεται σε συνεργασία με τους PGAs of Europe και τελεί υπό την αιγίδα της PGA of Greece και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ

Επίσημος αερομεταφορέας του τουρνουά είναι για τέταρτη χρονιά η AEGEAN, μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της Star Alliance, ενώ επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης του Messinia ProAm, είναι η Erasmus, συμβάλλοντας στην άρτια εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων σε θέματα εγγραφών και διαμονών. 

Οι εγγραφές για το 4o Messinia ProAm και τα πακέτα διαμονής στο The Westin Resort, Costa Navarino θα ανακοινωθούν άμεσα.Δείτε το Video του 3ου Messinia ProAm εδώ.  

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.messiniaproam.costanavarino.com  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.