Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο ΕΟΤ υποστηρίζει τη ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Ο ΕΟΤ υποστηρίζει τη ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Ο ΕΟΤ υποστηρίζει τη ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Εκδήλωση για την υποστήριξη της ελληνικής συμμετοχής στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision διοργάνωσε στις 11 Μαΐου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Τελ Αβίβ η Υπηρεσία ΕΟΤ Ισραήλ σε συνεργασία με την ελληνική πρεσβεία στη χώρα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός των άλλων, η τραγουδίστρια κα Κατερίνα Ντούσκα με την καλλιτεχνική ομάδα της, που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο διαγωνισμό, η πρέσβειρα της Κύπρου στο Ισραήλ κα Σάμπρου, δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και το Ισραήλ, οι παρουσιαστές του διαγωνισμού για την ΕΡΤ κα Μαρία Κοζάκου και κος Γιώργος Καπουτζίδης καθώς και σημαίνοντες Ισραηλινοί τουριστικοί παράγοντες.

Από την εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο του Τελ Αβίβ για την υποστήριξη της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision. Διακρίνονται, από αριστερά, ο κος Βασιλείου από την ελληνική πρεσβεία στο Ισραήλ, ο πρόξενος της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ κος Κυριακόπουλος, ο Έλληνας πρέσβης κος Ηλιάδης, η τραγουδίστρια κα. Ντούσκα, η Πρέσβης της Κύπρου στο Ισραήλ κα Σαμπρου, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ισραήλ κος Καλπίδης, η σύμβουλος Α’ της ελληνικής πρεσβείας κα Δελλή και ο ακόλουθος Τύπου της πρεσβείας κος Σπύρου

Στον χαιρετισμό του, ο πρέσβης της Ελλάδας κος Ηλίας Ηλιάδης επισήμανε τη σημασία του τουρισμού και του πολιτισμού στην εδραίωση των καλών σχέσεων μεταξύ των κρατών και ευχήθηκε για την επιτυχία της ελληνικής ομάδας.

Ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ισραήλ κος Χάρης Καλπίδης σημείωσε τη μακρόχρονη παρουσία του ΕΟΤ στο Ισραήλ που έχει συμβάλει στη σταθερή αύξηση των τουριστικών ροών από το Ισραήλ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και υπογράμμισε ότι η φετινή χρονιά έχει ήδη δείξει σημάδια της διατήρησης της θετικής πορείας των προηγουμένων ετών, καθώς το πρώτο τρίμηνο του 2019 η επιβατική κίνηση από το Ισραήλ προς την Ελλάδα εμφανίζει αύξηση κατά 14%. Παράλληλα τόνισε πως παρατηρείται έντονο ενδιαφέρον των Ισραηλινών επισκεπτών για νέους ελληνικούς προορισμούς, όπως είναι η Ήπειρος, τα Ιόνια νησιά και η Θεσσαλία, πέραν των παραδοσιακά δημοφιλών, όπως η Κρήτη, Ρόδος και η Κως.

Από την πλευρά της, τέλος, η κα Κατερίνα Ντούσκα, μιλώντας στους Ισραηλινούς δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στις ομορφιές της Ελλάδας, μεταφέροντας το θετικό κλίμα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο χωρών, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στους στίχους του τραγουδιού «Better love» και στη σημασία τους.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.