Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Υψηλό το διεθνές ενδιαφέρον για συνεδριακό τουρισμό στην Ελλάδα και το 2019...

Υψηλό το διεθνές ενδιαφέρον για συνεδριακό τουρισμό στην Ελλάδα και το 2019 – Ο ΕΟΤ στην IMEX 2019 της Φρανκφούρτης

Ο ΕΟΤ στην IMEX 2019 της Φρανκφούρτης
Celestyal Cruises

Με τη διαπίστωση ότι το διεθνές ενδιαφέρον για τον συνεδριακό τουρισμό στην Ελλάδα παραμένει υψηλό και το 2019, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας στη 17η Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού ΙΜΕΧ 2019, που πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη από τις 21 έως και τις 23 Μαΐου. Το θετικό αυτό μήνυμα έρχεται σε συνέχεια της περσινής ανόδου της Αθήνας από τη 18η στη 16η θέση και της Θεσσαλονίκης κατά δέκα θέσεις στην ευρωπαϊκή κατάταξη προορισμών για Συνέδρια Ενώσεων και Οργανισμών.

Το ελληνικό περίπτερο συγκέντρωσε το ζωηρό ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου από όλο τον κόσμο, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τα πλεονεκτήματα διοργάνωσης συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων (MICE) στην Ελλάδα από τους εκπροσώπους του ΕΟΤ και των συνεκθετών, τόσο σε ομαδικές παρουσιάσεις όσο και σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις.

Η Διεθνής Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού ΙΜΕΧ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές εκθέσεις του κλάδου παγκοσμίως, ενώ σύμφωνα με στοιχεία των διοργανωτών στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 1.100 εκθέτες, που πραγματοποίησαν περισσότερες από 70.000 ατομικές και ομαδικές συναντήσεις. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης οργανώθηκαν, επίσης, σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων και happenings, καθώς και συζητήσεις ειδικευμένων παραγόντων του κλάδου με εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο (IMEX Policy Forum), με κύριο θέμα τη συνεισφορά του συνεδριακού τουρισμού στην αύξηση της ελκυστικότητας των τουριστικών προορισμών.

Την ΙΜΕΧ σφράγισε η καθιερωμένη βραδιά γκαλά, στην οποία βραβεύθηκαν επιλεγμένοι εκπρόσωποι της συνεδριακής αγοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.