Αρχική Αθλητικά Η Ίος Φιλοξενεί Παγκόσμια Αθλητική Διοργάνωση!

Η Ίος Φιλοξενεί Παγκόσμια Αθλητική Διοργάνωση!

Η Ίος Φιλοξενεί Παγκόσμια Αθλητική Διοργάνωση!

Στους απαιτητικούς ρυθμούς των επαγγελματικών αθλητικών διοργανώσεων ανταποκρίνεται πλέον η Ίος, όπως αποδεικνύει η ανακοίνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Voley Ios 1-Star World Tour, που θα διοργανωθεί στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων από 14 έως 16 Ιουνίου 2019 από την  εταιρία Luxurios με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και  την ενεργό υποστήριξη του Δήμου Ιητών. «Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Ίος δίνει το στίγμα της, αυτή τη φορά, μέσα από το μεγαλύτερο καλοκαιρινό αθλητικό γεγονός του πιο δημοφιλούς θερινού αθλήματος», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Ιητών, κυρία Αντζελα Φάκου.

Στο πλαίσιο  της προγραμματισμένης επαγγελματικής διοργάνωσης υψηλών προδιαγραφών, οι συμμετέχοντες θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και θα επιδιώξουν το καλύτερο αποτέλεσμα προκειμένου να συγκεντρώσουν βαθμούς με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020. Αξίζει να σημειωθεί πως το παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Volley στην κατηγορία 1-Star θα «τρέξει» φέτος σε δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο μέσα από 26 διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, με την Ίο να αποτελεί τη μοναδική εκπρόσωπο της Ελλάδας σε επίπεδο διοργάνωσης! Ενδεικτικό του κύρους και της σημασίας του αθλητικού θεσμού που θα φιλοξενήσει η Ίος είναι το μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο τουρνουά που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με πάνω από 60 αιτήσεις ομάδων ανδρών και 50 γυναικών, από όλο τον κόσμο. Επιπλέον στο τουρνουά θα συμμετέχουν 5 ανδρικές και 5 γυναικείες εθνικές ομάδες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις στην παραλία του Μυλοπότα μπροστά από το Free Beach Bar. Πληροφορίες για την διοργάνωση παρατίθενται στο σχετικό πρόγραμμα. Το μεγάλο αθλητικό γεγονός θα πλαισιωθεί από πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ  όλοι οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν το όμορφο νησί της Ίου. Την διοργάνωση θα παρακολουθήσει πλήθος επωνύμων από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο.

Πηγές:

http://worldtour.2019.fivb.com/en/mios2019/men/teamsinfo/entriesbycountry

http://worldtour.2019.fivb.com/en/wios2019/women/teamsinfo/entriesbycountry

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.