Αρχική Αεροπορικά Νέα Croatia Airlines: Απ’ ευθείας πτήσεις Αθήνα – Ντουμπρόβνικ, Ζάγκρεμπ και Σπλίτ

Croatia Airlines: Απ’ ευθείας πτήσεις Αθήνα – Ντουμπρόβνικ, Ζάγκρεμπ και Σπλίτ

Εκδήλωση με αφορμή την έναρξη των πτήσεων για τη θερινή περίοδο 2019 πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη 17 Απριλίου η Croatia Airlines, ο εθνικός αερομεταφορέας της Κροατίας που φέτος γιορτάζει τα τριακοστά γενέθλιά του, για εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου με την υποστήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Την εκδήλωση, η οποία περιλάμβανε παρουσιάσεις της Croatia Airlines και της πόλης του Ζάγκρεμπ, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Κροατίας, κος Aleksandar Sunko, η κυρία Aurelija Leskovar, Area Manager Κροατίας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Croatia Airlines, η κυρία Anamarija Jurinjak, Επικεφαλής του τμήματος Προωθητικών Ενεργειών της Croatia Airlines, η κυρία Martina Tomljenovic, Εκπρόσωπος του Οργανισμού Τουρισμού του Ζάγκρεμπ και η κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Η εκδήλωση για τους Έλληνες τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη των πτήσεων της Croatia Airlines για τη θερινή περίοδο 2019.

Μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2019, η Croatia Airlines θα συνδέει την Αθήνα με το Ντουμπρόβνικ και το Ζάγκρεμπ καθημερινά εκτός Παρασκευής και από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2019 θα αναχωρεί απευθείας πτήση από την Αθήνα προς το Σπλιτ κάθε Σάββατο.

Τη φετινή περίοδο, η Croatia Airlines θα πετάει απευθείας προς 38 προορισμούς, σε 24 χώρες της Ευρώπης.

Επισημένεται για άλλη μια φορά ότι η Croatia Airlines είναι πλήρες μέλος της Star Alliance από το 2010.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.