Αρχική Αεροπορικά Νέα Alitalia: τα έσοδα επιβατών αυξήθηκαν κατά 1,4% το πρώτο τρίμηνο του 2019

Alitalia: τα έσοδα επιβατών αυξήθηκαν κατά 1,4% το πρώτο τρίμηνο του 2019

Celestyal Cruises

Alitalia: Ο Μάρτιος ήταν ο 16ος συνεχής μήνας αύξησης εσόδων επιβατών

Τα έσοδα της Alitalia από την επιβατική κίνηση συνεχίζουν να βελτιώνονται: κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, η ιταλική αεροπορική εταιρεία σημείωσε αύξηση  1,4% στα έσοδα επιβατών σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2018. Ο Μάρτιος ήταν ο 16ος συνεχής μήνας αύξησης εσόδων επιβατών.

Το αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε το 2019 είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς συγκρίνεται με το πρώτο τρίμηνο του 2018, που είχε σημειωθεί αύξηση 6,4% στα έσοδα επιβατών  σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017. Η αύξηση του πρώτου τριμήνου του 2018, είχε ωστόσο ευνοηθεί από τις διακοπές του Πάσχα  – που παραδοσιακά αυξάνεται η εναέρια κυκλοφορία– και που το προηγούμενο έτος ήταν το πρώτο τρίμηνο.

Η αύξηση των εσόδων το 2019 επιτεύχθηκε κυρίως χάρη στις άριστες επιδόσεις του διηπειρωτικού τομέα, που κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους σημείωσε αύξηση εσόδων κατά 4,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους, αλλά και χάρη στην αύξηση κατά 2,8% του αριθμού των μεταφερόμενων επιβατών σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Το πρώτο τρίμηνο του 2019, τα έσοδα που σχετίζονται με τον τομέα μεταφοράς εμπορευμάτων  αυξήθηκαν κατά 1,9% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2018, ενώ τα συνολικά έσοδα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 αυξήθηκαν κατά 2,7% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.