Αρχική Βραβεία Με τον τίτλο «The Sustainable City Hotel of Athens» τιμήθηκε το NJV...

Με τον τίτλο «The Sustainable City Hotel of Athens» τιμήθηκε το NJV Athens Plaza κατακτώντας βραβείο SILVER στην κατηγορία«Sustainability / Πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος»στα Tourism Awards 2019

Βραβείο Silver στην κατηγορία «Sustainability/Πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος» απέσπασε το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στο πλαίσιο των Tourism Awards 2019 που διοργανώθηκαν για 6η χρονιά από το Hotel & Restaurant της Boussias Communications και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του ΞΕΕ και της Marketing Greece.

Το Ξενοδοχείο αξιολογήθηκε για τις καλές πρακτικές που εφαρμόζει στον τομέα της αειφορίας, καθώς και για το μακροπρόθεσμο σύστημα βιώσιμης ανάπτυξης το οποίο μεταξύ άλλων διαχειρίζεται τα θέματα του περιβάλλοντος και βάσει αυτών, πιστοποιήθηκε με το πρότυπο EARTHCHECK EVALUATE STANDARD το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και συγκέντρωσε περισσότερα από 700 υψηλόβαθμα στελέχη και τα σημαντικότερα brands του Ελληνικού τουρισμού.

***

Σχετικά με το NJV Athens Plaza:

To NJV Athens Plaza βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία σχεδόν 40 ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες. Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 σουίτες με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν άρτιο εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 300 άτομα, για πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Βρίσκεται κοντά στο μετρό, στα τραμ, λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Διαθέτει πλούσιες επιλογές απόλαυσης φαγητού όπως στο εστιατόριο The Parliament το οποίο προσφέρει μεσογειακές γεύσεις a la carte, στο Explorer’s Bar ένα εκλεπτυσμένο bar με αέρα Βρετανικού club με finger food, ποτά, κοκτέιλ και μοναδική λίστα κρασιών ενώ το Plaza Café αποτελεί τον ιδανικό προορισμό απόλαυσης καφέ και φαγητού στο κέντρο της Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.