Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza φιλοξενεί τα έργα της Μάχης...

Το Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza φιλοξενεί τα έργα της Μάχης Δημητρίου-Πολυμεροπούλου

Η βραβευμένη καλλιτέχνης εκθέτει έργα τέχνης από τη σειρά της δουλειάς της «Αποδημιά» με τίτλο «Αλλαγή Ώρας»

Το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, επέλεξε την καλλιτέχνη Μάχη Δημητρίου-Πολυμεροπούλου σε μια σόλο έκθεση στο Explorer’s Bar, με επιμελήτρια την κ. Ειρήνη Βανταράκη.

Η συγκεκριμένη σειρά έργων, είναι εμπνευσμένη από το άμεσο και γνώριμο περιβάλλον της καλλιτέχνιδος, συμπεριλαμβάνοντας σχήματα πλασμένα στο δάσος και την οργανική διάσταση σε σχέση με το ανθρώπινο κορμί, όψη και διάθεση. Η καλλιτέχνης δείχνει εικόνες που εκφράζουν την μοναξιά του ταξιδιώτη με το ξεγύμνωμα της ανθρώπινης ψυχής, εκφρασμένες στο δάσος, των γυμνών από τον χειμώνα δένδρων, στο πέταγμα των πουλιών και στο τρέξιμο και σταμάτημα των ζωών. Μια εικαστική πορεία που απεικονίζει αφενός, το διαρκές ανθρώπινο ταξίδι σ’ έναν αυτοσυγκεντρωμένο εσωκλεισμό, προστατευμένοι από την ιδιοσυγκρασία μας, κρυμμένοι στα πιο βαθιά και ανεξιχνίαστα μέρη του εαυτού μας, αφετέρου πως η φύση με τον νου μας ενώνουν ως συνεχείς υπενθυμίσεις ότι δεν είμαστε μόνοι.

Το NJV Athens Plaza αναφέρεται σχετικά με την έκθεση στο Explorer’s Bar: “Η ζωγράφος Μάχη Πολυμεροπούλου, συνδυάζει ποιητικά την πραγματικότητα με την φαντασία, το σκοτάδι με το φως και την επιφάνεια με το βάθος”. Η Μάχη Δ Πολυμεροπούλου είναι απόφοιτος του Πανεπιστήμιου του Maryland στην Αγγλική Λογοτεχνία και στην Εικαστική Τέχνη. Έχει καθοδηγηθεί από πνευματικά συγγράμματα, την κλασσική και τη σύγχρονη λογοτεχνία, την παγκόσμια ιστορία, όπως και τη θεωρία και ιστορία της τέχνης, εστιάζοντας την πλειοψηφία των εργασιών της στην ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, εκτύπωση και εγκαταστάσεις. Τα εργαστήρια της κ. Πολυμεροπούλου βρίσκονται στην περιφέρεια της Ουάσιγκτον, DC, των ΗΠΑ.

Σχετικά με το NJV Athens Plaza:

To NJV Athens Plaza βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία σχεδόν 40 ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες. Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 σουίτες με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν άρτιο εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 300 άτομα, για πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Βρίσκεται κοντά στο μετρό, στα τραμ, λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Διαθέτει πλούσιες επιλογές απόλαυσης φαγητού όπως στο εστιατόριο The Parliament το οποίο προσφέρει μεσογειακές γεύσεις a la carte, στο Explorer’s Bar ένα εκλεπτυσμένο bar με αέρα Βρετανικού club με finger food, ποτά, κοκτέιλ και μοναδική λίστα κρασιών ενώ το Plaza Café αποτελεί τον ιδανικό προορισμό απόλαυσης καφέ και φαγητού στο κέντρο της Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.