Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Celestyal Cruises: Η ελληνική κρουαζιέρα ξεκινά φέτος στις 15 Μαρτίου!

Celestyal Cruises: Η ελληνική κρουαζιέρα ξεκινά φέτος στις 15 Μαρτίου!

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν εργασίες ανακαίνισης των πλοίων που εκτελέστηκαν αποκλειστικά από ελληνικές εξειδικευμένες εταιρείες

Η Celestyal Cruises, στο πλαίσιο των συστηματικών προσπαθειών της για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ξεκινάει φέτος τις κρουαζιέρες στις 15 Μαρτίου, δύο εβδομάδες νωρίτερα, συγκριτικά με το 2018, προσφέροντας τρεις και τέσσερις νύχτες με τα δημοφιλή δρομολόγια ‘Εικόνες Αιγαίου, ενώ τα ολοκληρώνει δύο εβδομάδες αργότερα, δηλαδή συνολικά ένα μήνα περισσότερο. Αντίστοιχα,  οι επταήμερες κρουαζιέρες θα ξεκινήσουν στις 12 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιανουαρίου 2020, δηλαδή συνολικά επιτυγχάνεται επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου κατά 8 εβδομάδες.

Παράλληλα, η εταιρεία στοχεύοντας στη συνεχή αναβάθμιση της εμπειρίας των ταξιδιωτών εν πλω, έχει προχωρήσει σε ένα διευρυμένο πρόγραμμα ανακαίνισης για τις σουίτες του Celestyal Crystal καθώς και αναβαθμίσεις χώρων στο Celestyal Olympia τα οποία πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου στη Ελλάδα. Οι συγκεκριμένες εργασίες αποτελούν μια ακόμη σημαντική επένδυση σε εξειδικευμένες ναυπηγοεπισκευαστικές επιχειρήσεις στη χώρα μας και αποδεικνύει έμπρακτα την πολυεπίπεδη στήριξη της Celestyal Cruises στην εθνική οικονομία τα τελευταία χρόνια.  

Το πρόγραμμα ανακαίνισης  του Celestyal Crystal περιλαμβάνει ολική ανανέωση στις σουίτες του κρουαζιερόπλοιου και ειδικότερα στα υφάσματα/ ταπετσαρίες και τις μοκέτες για τις 43 σουίτες με μπαλκόνι και για 16 επιπλέον σουίτες στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, που έρχεται σε συνέχεια των ανακαινίσεων σε σουίτες, που ολοκληρώθηκε πριν από δύο χρόνια, στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανακοίνωσε την εισαγωγή μιας νέας υπηρεσίας προσωπικού βοηθού για τις σουίτες των κρουαζιερόπλοιων Celestyal Crystal και Celestyal Olympia, η οποία προσφέρεται δωρεάν στους επισκέπτες που κάνουν κράτηση σε συγκεκριμένη κατηγορία καμπινών[i] στοχεύοντας σε ακόμη πιο άνετη διαμονή στο κρουαζιερόπλοιο, μέσα από μια σειρά εξατομικευμένων παροχών, τόσο κατά την επιβίβαση όσο και την αποβίβαση από το πλοίο, καθώς και τις καθημερινές υπηρεσίες καμπίνας.

 «Κεντρικός άξονας του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας μας παραμένει η υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και η διαρκής συνεισφορά στην εθνική οικονομία» σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης. Επίσης, δήλωσε «με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε ότι οι προσπάθειές μας για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου έχουν καρποφορήσει, καθώς η ζήτηση για κρουαζιέρες εκτός των καλοκαιρινών μηνών σταδιακά αυξάνεται, γεγονός που μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά». 

Τέλος, για τη νέα χρονιά, η εταιρεία διαθέτει ειδικές, προνομιακές προσφορές για τους Έλληνες ταξιδιώτες, που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια κρουαζιέρα και να απολαύσουν τον συγκεκριμένο τρόπο διακοπών, με προϋπόθεση την κράτηση θέσεων έως και τις 31 Μαρτίου 2019.

[i] Η υπηρεσία προσωπικού βοηθού σουίτας είναι διαθέσιμη στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal στην Grand Suite (SG), στις Balcony Suites (SB), και στην  Suite (S) και στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia στην Grand Suite (SG) και στην Balcony Suite (SB).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.